Well my name's not Alice but I know how she felt
When her world started turning into something else

cuties

"some of the most beautiful things are unexpected (kind of like you)"

torstai 7. maaliskuuta 2013

“I was trying to convince myself that I'm not stupidly in love with you.”

Mitä jos päässä lyö tyhjää? En enää osaa kirjottaa mitään, ja myönnän sen häiritsevän blogin pitäistä tosi paljon. Tuntuu että on tapahtunut kaikkea ihan liikaa, mutta samalla liian vähän. kirjoittamisen vaikeus ei tietenkään pahenna asiaa millään tavalla.
Tumblr_m9m0knulog1qjwigbo1_500_large


Koulussa meillä oli yhteishaku jo viikko sitten, mutta vieläkin se kummittelee takaraivossa. Miksi en valinnut sitä ja sitä? miksi mä valittin sen kun en kuitenkaan pääse? Entä jos pääsenkin, mitä mä sitten teen? tosi monia kysymyksiä, ja liian vähän vastauksia. Mietin myös kavereiden valintoja. En millään haluaisi erikouluun kavereideni kanssa, ja vaikka se ei olekkaaan todennäköistä niin silti. todennäköisyys ei ole ikinä mun puolella. Muutenkin mun tunteet on ihan sekasin ja sit viel tällänen blääääääh!
Tumblr_mjaonwz0wd1s5dtf8o1_500_largeKuukauden päästä alkaa kaikki valtakunnallisetkin. Eniten pelkään Matikkaa, Kemiaa ja Ruotsia. tätäkään ei helpota se että Matikan ja ruotsin valtakunnalliset ovat peräkkäisinä päivinä = itken verisiä kyyneleitä. En tiedä onko Maantiedosta tai biologiasta valtakunnallista, ja jos on, ette näe mua enää koskaan. hyppään katolta. syötän itteni jääkarhuille. lähen asumaan siperiaan.


Isosen työkin alkoi sitten virallisesti. Eilen oli ensimmäinen tapaaminen, ja onnekseni tunnen kaikki jollain tasolla isoskumppaneistani. Meitä on Pullea, Martsu, Eerika ja minä meidän koulustamme+ Taaviin tutustuin jo kuukausia sitten. Lauantaina pitäisi mennä seuraavaan 'Tapaamiseen', jossa näen hiukan ketä leirilleni tulisi rippiläisiksi. Onnekseni meidän Papit on parhaat maailmassa!


Kuitenkin, olen kiitollinen että viikonloppu saapuu. Jos vain selviän huomisesta Ruotsinkokeesta (lol, en) ja kahvila reissusta Liinan ja Laaman kanssa (lol, en). En tiiä mikä mua vaivaa, mutta vaikka nukkuisin 9 tuntia yössä niin nukun päivällä ainakin 2-3 tuntia, jonka jälkeen olen väsynyt. Useimmiten noin ei kyllä tapahdu, sillä nukun yössä noin 5 tuntia. väsyttää koko ajan ja aina vaan, mut ehkä selviän! :)

Tumblr_mjazcqchci1s68x8to1_500_large

huomenna otan kameran kouluun (KUUNTELKSÄMUAFANNI!?), joten saatte muutakin kuin we<3it kamaa
päivän asuni:


Teemana käytin tota Sofialta saamaani huivia :)

"i can`t go to school mom, 
the blankets have accepted me as one of their own 
if i leave now i might lose their trust."


-Alice-4 kommenttia:

 1. Ootko Sanna kuullut äidinkielen valtakunnallisesta ja että oppiaineet kirjotetaan pienellä, jopa kokeet. Ja se on fysiikkaa mitä me opiskellaan nyt. *rakastaa kettuilua* No kunhan kiusasin. Annna anteeks.

  MUT IHANA TAUSTA, VIELÄ PAREMPI KUIN EDELLINEN. Muutenkin oot vähentänyt väri skaalaa noista reunaviivoista, joka tekee tästä heti mielyttävämmän. Tämä ulkoasu on nyt hyvä. >3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiesitkö rakas että "mielyttävämmän" kirjoitetaan 'miellyttävämmän', ja "Annna" kirjoitetaan 'Anna'. Ainiin, ja "Väri skaala" kirjoitetaan yhteen. Että fuck you <3

   KIITOS OTIN OIKEESTI OPIKSENI TEIJÄN KOMMENTEISTA! Ja kyllä, vähensin värejä, ja tein taustasta yksinkertaisemman, mutten kokonaan valkoista jotta blogi silti näyttäisi multa itteltäni! :D

   Poista

Kommenttisi piristäisi hirveästi! <3