Well my name's not Alice but I know how she felt
When her world started turning into something else

cuties

"some of the most beautiful things are unexpected (kind of like you)"

keskiviikko 22. toukokuuta 2013

uusien tuttavien Isosleiri


























loput kuvat pullealta pöllittyjä:






Uusia Tuttavia, yhdessä oloa, valvottuja öitä ja itsensä nolaamista. siitä meijän ihana isosleiri oli tehty. Mun on pakko myöntää, että oon tosi ylpeä ittestäni. puhuin paljon ihmisille, joita päin en edes ennen ole katsonut, leikin ponileikkiä kaksi kertaa (omg), ja opin ihmisten nimiä! Yleensä välttelen tälläisia asioita.

En tiedä mitä muuta isosleiristä kertoisin. olin niin sanotusti 'social butterfly', mutta ikävöin niitä jotka eivät leirille tulleet. Tiedän kyllä että jos sinne pyytämäni ihmiset olisivat tulleet, niin en olisi puhunut niin monelle tuntemattomalle, joten kai se on hyväkin asia? No ainakin mulla oli hyvä Euroviisujenkatsoja kaverit (terkkui teille jos luette tätä!).

Tutustuin tosi moneen ihmiseen leirin aikana! Niin moneen, etten edes pysty luettelemaan niitä kaikkia! Vietin aikaa Petran (Ankan), Sofian, Vilman, Annan ja Lauran (Ihan vaan Sakari ystävien kesken) huoneessa, kierin tuntemattomien ihmisten lattioilla ja juoksin ympäri paikkoja kyselemässä ihmisten nimiä. Ei mun tapaistani. Tai kieriminen on, muttei tuntemattomille puhuminen.

Pistäkää viestiä tai kommentoikaa niin poistan kuvat jos ne häiritsee jotakuta :)

"Out of the ashes, I'm burning like a fire
You can save your apologies, you're nothing but a liar
I've got shame, I've got scars
That I will never show
I'm a survivor
In more ways than you know"

-Alice-