Well my name's not Alice but I know how she felt
When her world started turning into something else

cuties

"some of the most beautiful things are unexpected (kind of like you)"

lauantai 18. elokuuta 2012

Or maybe it's just me. Maybe it's just because I'm  the one that's hopelessly  infatuated  with him - obsessed, even. Some call it love, but I'm. Not sure if I can accept that.

mä vaan tääl iskän luona. Kirjoitan tätä tekstiä kännykällä, joten virheitä arvattavasti voi löytyä paljon..
mutta niin, kuulumisia. Tiistaina alkoi koulu, ja olin näääääääin innoissani! :) ja oli kuin olikin kiva mennä siihen ankeaan homepesään, sillä näin rakkaita ystäviänikin!päivä menikin sitten nopeasti, ja palasin hyvillä mielin kotiin.
Keskiviikkona alkoi kaikki aineet, ja oli jännä huomata miten uusi oppilas luokassa reagoi luokan äänen kovuuteen :D ilmeisesti viihtyy silti.
torstai sitten menikin kaikin puolin pieleen. Ensimäinen tuntimme oli ruotsia=tuskaa. Sen jälkeen oli kaksois tunti biologiaa, josta siitäkään en tykkää yhtään. Luokkaan astuttuame huomasimme (ah-niin-ihanan) terveyden hoitajamme, jota inhoan. Pelästyin välittömästi, vaikken tiennyt mistä oli kyse. Nainen sitten vain tokaisi, että meille annettaisiin rokote. Tässä vaiheessa aloin panikoimaan. Minä inhoan lääkkeitä. Nainen sanoi, että hän antaisi ne välittömästi, ja menisimme aakkosjärjestyksessä. Minä A'lla alkavalla sukunimellä kauhistuin. Onneksi lopulta menimmekin öökkösjärjestyksessä.
terveystarkastus oli täysi katastrofi. Piikki itse ei ollut niin paha, mutta terkkarin sanat jäivät päähäni tahtomattanikin.
perjantai oli kouluaineiden puolesta hyvä, ja koulunjälkeen menin vielä kitkatin ja porkkanan kanssa kaupunkiin, mikä oli mahtavaa. :)
Sitten lähdinkin isäni luo, ja koko viikonloppu yksin, ei oikein kohota mielialaa.. Tahdon vain pois ja kotiin, mutta mietin koko ajan kuinka kamala lapsi olenkaan :( nojaa, ei iskäkään mikään malli ihminen ole.. Nojaa, piäkää te kivempi viikonloppu, kuin minun on ollut :)

-Alive-

maanantai 13. elokuuta 2012

I wouldn’t care if you were green and could only walk backwards, I would still like you.


She had never had to hide who she was. Not from her family, hher friends, not strangers on the street, not anyone; because her sexuality was her business and her alone. No one else needed to know the ins and outs of her life and that had always been the way for her. Everyone she loved was there for her, and the ones who weren’t were not worth her time and that was that.

sori en oo kirjotellu vähään aikaa, (no oke ehkä 4 päivään jossei kuvapostausta lasketa) ja nyt multa toivottiinkin postausta. tekstiä ei ole syntynyt kolmesta syystä
1. En ole tehnyt mitään, joten aika turha kirjoittaa
2. En ole jaksanut koska laiskuus.
3. mulla on on ollut liikaa tekemistä.
en itekkään tiedä miten 1 ja 3 voi olla samaan aikaan mahdollista mutta ihan todella, poistuin viime viikolla 2 kertaa talosta ja senkin vain poriin + kauppaan ja kirjastoon. mutta kotona olen tehnyt vaikka ja mitä. siivonnu, leiponut 3 kakkua, syönyt ne, lakannut kynsiä ja tehnyt ruokaa äidille. kuitenkin, en nähnyt kuin kerran viikon aikana ystäviäni, mikä harmittaa.

tänään kuitenkin kävin kaupungissa Laaman, Iidan, Ninnin ja H'n kanssa! (huom, salanimet heitetty hukkaan! :D) oli ihan super kivaa! en kerro siitä, vaan annan kuvien puhua puolestani!


"luulin ennen, et japanista voi uida austraaliaan", Sanna 15 ja puoli vuotta.en teinny et mun hiukst näyttää tolle..


mulla on tässä muutenki kuvia, joten pläjäytän ne tähän loppuun, eli  ostoksia ja kynsiä ja jtn randomeita :D näit on vähän kertynyt.kynsilakat, kummatkin 1eilmaisnäytteitä


villatakki jtn 20e

suklaa levy nimipäåivälahjaksi, hiusjokublaa4e, muistikortti en tie kui pali ja uudet stabilot 13e

nyt vihdoin  nukkuu, koska huomenna kouluun! <3
 -Alice-