Well my name's not Alice but I know how she felt
When her world started turning into something else

cuties

"some of the most beautiful things are unexpected (kind of like you)"

lauantai 1. joulukuuta 2012

KYSYMYKSIÄÄÄÄH!!
video suomenkielellä : kysymyspostaus siis tulossa ja paljon kysymyksiä toivotaan
en julkase kysymyksiä 
 
 “Are you more afraid of spiders or birds?”
"I’m more afraid of spiders because you know birds, birds they stay outside, you know, they respect your motherfucking boundaries. You’re not just gonna walk home and see a motherfucking bird chilling on the couch. Spiders, they just go everywhere they ever fucking want to go like they some rich bitch on vacation and can just sit on your couch, on the walls, in the bathroom, in the kitchen, in refridgerator, wherever the fuck they just want to pop out with their annoying ass webs. They sit up there and they just sprayin their little silk shit all over the place like they have no motherfucking respect. I hate spiders.”

-Alice-

perjantai 30. marraskuuta 2012

Say c'mon, c'mon, And dance with me baby

Tänään oli kamera koulussa = kuvia

kiitos kaikille jotka auttoivat kuvailemalla :)"Your beauty is beyond compare
With flaming locks of auburn hair
With ivory skin and eyes of emerald green
Your smile is like a breath of spring
Your voice is soft like summer rain
And I cannot compete with you."


 -Alice-

keskiviikko 28. marraskuuta 2012

“There’s nothing left, I used to cry, the conversation has run dry, that’s what’s going on.”

Hello hello! ei mitään kirjoitettavaa, mutta tässä mä vaan silti tietokoneen näppäimiä painelemassa.
Koulu tappaa mut. okei ei, tylsyys tappaa mut. Aamua herään ja menen kouluun. koulusta menen kirjastoon ja siitä kotiin. kotona syön ja menen nukkumaan. ei mitään odotettavaa seuraavalta päivältä. Eilen olin sentään kirjastossa Iidan kanssa, mutta muuta elämää mulla ei ole.

Huomenna sentään on isoskoulutus ja tanssi. Masentaa nekin kumpikin. Tanssia en vieläkään osaa, vaikka kaksi tuntia yritän sitä yksikseni tanssia. Isoskoulutuksessa pitäisi valita kenen kanssa haluaisi samalle leirille. Haluan mennä KitKatin kanssa samalle leirille, mutta kuitenkin haluan Iidan kanssa samalle leirille, joka haluaa Laaman kanssa samalle leirille ( ja saa valita vain yhden ihmisen kenen kanssa ilmoittautuu samaan). sanoin kyllä Kitkatille ennen että menen hänen kanssaan, mutta pelkään jääväni yksin, tai että minun olisi vaikea tutustua Tytön ystävään. en osaa päättää en osaa päättää.

okei puhutaan jostain iloisemmasta. pian on joulu! en tiedä mitä toivoa lahjaksi, mutta pyysin rahaa. toivoisin saavani saman verran rahaa, kuin 'veljeni' saa lahjoja, mutta tuskin. Kukaan ei tykkää antaa rahaa lahjaksi, vaan he haluavat antaa jotain turhaa pikku krääsää, mitä en tule koskaan tarvitsemaan. Rahaa tarvitaan aina. varsinkin jos tahtoo Iso-Britanniaan kielimatkalle, tai oman kämpän myöhempinä vuosina.

Yritän tehdä tota facta juttua, mutta siinä voi kestää :D olen vasta kohdassa 35, mutta kyllä tää tästä, kyllä tää tästä. yh taidan mennä nukkumaan, ennenkuin tää postaus muuttuu vielä surkeammaksi kuin mitä se jo on :I


"That's how much I love you
That's how much I need you
And I can't stand you
Must everything you do make me wanna smile
Can I not like you for awhile?"

-Alice-