Well my name's not Alice but I know how she felt
When her world started turning into something else

cuties

"some of the most beautiful things are unexpected (kind of like you)"

keskiviikko 28. marraskuuta 2012

“There’s nothing left, I used to cry, the conversation has run dry, that’s what’s going on.”

Hello hello! ei mitään kirjoitettavaa, mutta tässä mä vaan silti tietokoneen näppäimiä painelemassa.
Koulu tappaa mut. okei ei, tylsyys tappaa mut. Aamua herään ja menen kouluun. koulusta menen kirjastoon ja siitä kotiin. kotona syön ja menen nukkumaan. ei mitään odotettavaa seuraavalta päivältä. Eilen olin sentään kirjastossa Iidan kanssa, mutta muuta elämää mulla ei ole.

Huomenna sentään on isoskoulutus ja tanssi. Masentaa nekin kumpikin. Tanssia en vieläkään osaa, vaikka kaksi tuntia yritän sitä yksikseni tanssia. Isoskoulutuksessa pitäisi valita kenen kanssa haluaisi samalle leirille. Haluan mennä KitKatin kanssa samalle leirille, mutta kuitenkin haluan Iidan kanssa samalle leirille, joka haluaa Laaman kanssa samalle leirille ( ja saa valita vain yhden ihmisen kenen kanssa ilmoittautuu samaan). sanoin kyllä Kitkatille ennen että menen hänen kanssaan, mutta pelkään jääväni yksin, tai että minun olisi vaikea tutustua Tytön ystävään. en osaa päättää en osaa päättää.

okei puhutaan jostain iloisemmasta. pian on joulu! en tiedä mitä toivoa lahjaksi, mutta pyysin rahaa. toivoisin saavani saman verran rahaa, kuin 'veljeni' saa lahjoja, mutta tuskin. Kukaan ei tykkää antaa rahaa lahjaksi, vaan he haluavat antaa jotain turhaa pikku krääsää, mitä en tule koskaan tarvitsemaan. Rahaa tarvitaan aina. varsinkin jos tahtoo Iso-Britanniaan kielimatkalle, tai oman kämpän myöhempinä vuosina.

Yritän tehdä tota facta juttua, mutta siinä voi kestää :D olen vasta kohdassa 35, mutta kyllä tää tästä, kyllä tää tästä. yh taidan mennä nukkumaan, ennenkuin tää postaus muuttuu vielä surkeammaksi kuin mitä se jo on :I


"That's how much I love you
That's how much I need you
And I can't stand you
Must everything you do make me wanna smile
Can I not like you for awhile?"

-Alice-

2 kommenttia:

Kommenttisi piristäisi hirveästi! <3