Well my name's not Alice but I know how she felt
When her world started turning into something else

cuties

"some of the most beautiful things are unexpected (kind of like you)"

perjantai 31. toukokuuta 2013

9. luokka


viimeinen, muttei todellakaan vähäisin, eli 9 luokka postaus!
oi ei, haistan omat kyyneleeni jo tänne asti.


Ysiluokka, mistä aloittaisin? 8-9 kesällä olin saanut monia uusia ystäviä, ja siksi ensimäisen koulupäivän fiilikset olivat korkealla. Näkisin kavereitani, saisin pukeutua kauniisti niin että muutkin huomaisivat ja voisin parantaa numeroitani. Kesälomani oli mennyt jutellessa Kitin, Porkkanan Laaman ja Iidan kanssa, sekä ehkä välillä pistäessäni nenäni ulos ulkoovesta saatoin nähdäkkin heitä. Ysiluokka alkoi siis paljon paremmissa merkeissä, ja vaikutti siltä että saisin kerrankin onnellisen kouluvuoden.
en ollut aivan väärässä, tai en ainakin suurimmalta osalta olin oikeassa. Vuosi oli mitä parhain. Sosiaalistuin todella paljon, ystävystyin uusiin ihmisiin, rakastuin, opettelin ompelemaan ja pukeutumaan. Oli paljon vapautuneempaa nyt, kun olimme koulun vanhimmat. Lupauduin erillaisiin vapaaehtois hommiin, kuten tämä Marela museo höskäkin. Tein paljon kaikkea Miltei tuntemattomien ihmisten kanssa. Makasin koulun lattialla. tulin minishortseilla kouluun. asioita joita en todellakaan ennen olisi uskaltanut tehdä. Hyvä näin.


Tässäkin postauksessa haluan kiittää paria ihmistä, vaikka tälläkertaa en voinut valita vain kahta, vaan valitsin kolme: KitKat, Liina ja Nikke

KitKatiin tutustuin hassuimmalla tavalla josta olen koskaan kuullut. "kenen puhelin tää on?" Kissa kuvia ja One Direction. mitä muuta meistä olisi voinut tulla kuin ystävät? Kitin kanssa puhuttiin koko kesä Facessa, ja koulussa lentää hyvä läppä. ollaan tosi samanlaisia, ja siksi Kitin kanssa löytyy juttua.
KitKatiä haluan kiittää siitä, että se saa mut nauramaan ja hymyilemään. Haluun kiittää siitä, ettet lannistu vaan oot oma ittes. Haluun kiittää siitä, että oot yhtä hullu kuin minä. Haluun kiittää sua hyvistä hetkistä, ja siitä ettei lentävät sidepakkaukset satu, kun ne osuu mua päähän.


Liina hämmästyisi varmaan nähdessään tämän. En tiedä miten Liinan kanssa aloin hengailemaan enemmän. Ehkä se oli Laaman 'vika', tai ehkä sen, että Liina oli yksin välituntisin. Useimmat ei sitä varmaan tiedä, mutta Liina on yksi oudoimmista ihmisistä jonka olen tavannut, ja hänen kanssaan on helppo olla, kun hiljaisuuskaan ei ole painostavaa.
Haluan kiittää Liinaa hänen kaikista tyhmän fiksuista jutuista, ja siitä että hänellä on silti huumorin tajua. Haluan kiittää niitä hetkiä jolloin hän on väsynyt, ja hänen suustaan tulee vaikka mitä. Haluan kiittää Liinaa kirjastokumppanuudesta, ja Marelassa minut ruodussa pitämisestä. Haluan kiittää Liinaa siitä, että hän tuli kuvisluokalle, sillä vain hän saa Eeroon jotain ruotua.


Nikke. seiskalla pelkäsin häntä, kasilla vieroksuin ja ysillä ystävystyin. mikä meni vikaan? No, en valita. Nikke saa mun parhaat (tai pahimmat) puolet esiin. Nikke raahaa mua ympäri ämpäri, ja käskee, ei pyydä, mua kaupunkiin sen ja Liinan kanssa. Nikke vääntelee mun naamaa, ja pelästyttelee mut kuoliaaksi vähän väliä. Nikke ärsyttää kaikki hirttäytymisen partaalle mielialan heittelemisellä, ja oudolla käyttäytymisellään. silti me kaikki rakastetaan sitä. tai paremminkin siksi me kaikki rakastetaan sitä.
Nikkeä haluan kiittää siitä, että se raahaa mua välillä ulos kotoa, ja siitä että hän tunkeutuu välillä meillekkin. Kiitän häntä kaikista keskusteluista ja puheluista iltamyöhään. Kiitän häntä siitä, että hän sai minut tuntemaan oloni tärkeäksi, edes vähäksi aikaa. Kiitän häntä siitä, että hän antaa minulle lisäpuhtia elämään.


En tiiä teistä, mutta mun mielestä tää vuosi on ollut mahtava, ja jo nyt mulla on hiukan ontto olo. Lukio. Pelottava ja uusi asia. mitä jos menetän ystäväni? mitä jos en saa kursseja joita haluan? Mitä jos en osaa, mitä jos en ole tarpeeksi hyvä? mitä jos, jos, jos ja jos. jossittelu ei nyt auta. Lukioon vie mun tie ja siellä toivottavasti nähdään!

Tässä vielä kuvia Yhdeksänneltä luokaltani:
 
rakastin näitä hiuksia :''(

joo Laura, säkin pääsit tänne.

KIITOS MAAILMAN PARHAISTA KOLMESTA YLÄASTE VUODESTA!!! Mulla oli parhain ja ihanin luokka ikinä, ja jään ikävöimään! <3
kiitos:  Lotta, Liina, Halla, Oona, Hanna, Ella, Veera, Heidi, Minna, Fanni, Kristiina, Joonatan, Eero, Selma, Marleena, Evert, Karoliina, Julia, Linda ja Robert
jos unohdin jonkun nimen niin se on noloa haha

niinkuin arvasin, itkin kirjoittaessani tätä. anteeksi jos hukuit :)
 
"I don't know no love songs 
I can't sing the blues anymore 
But I can sing this song 
You can sing this song when I'm gone"

-Alice-