Well my name's not Alice but I know how she felt
When her world started turning into something else

cuties

"some of the most beautiful things are unexpected (kind of like you)"

tiistai 9. huhtikuuta 2013

"Tahon olla ketsuppi et saan kosketella ranskalaisia" -KitKat

rakastuin tähän biisiin <3
 OUMAIAAAAAD MUN CDON.COMIN TILAUS TULI JA OON NIIN INNOISSANI OMGOMGOM okei Sanna, rauhotu. elikkä suomeksi: Tilasin CDON.comista Rock of ages, Narnia/Percy jackson, Pretty little liars 1 tuottis ja tättädä däää Gossip Girlin 1-5 tuottikset! 74 tuntia puhdasta Gossip Girliä ahhhhhhh. Ryhdistäydy Sanna, siirry seuraavaan aiheeseen.Noniin, nyt rauhoituin (joojoo selitä vaa). Nyt, normaaleja kuulumisia.
Oon viettänyt tän alkuviikon puhtaasti museolla. Oon huiskinut karttakepillä ja huutanut pääni puhki. kierros meni jo viimeisellä kerralla mielestäni putkeen, vaikka en oo oikeastaan hyvä tollasessa. siis muistamisessa ja esittelemisessä. oon parempi siinä kovaa puhumisessa ja kurin pitämisessä. ihan sama, mulla on siellä ainakin hauskaa. ja tapaan mukavia ihmisiä.
 Samaa näköä?
Tänään meillä oli kiireinen päivä, kun oli ainakin 5 kierrosta heitettävänä. Viimeisenä ryhmänä oli seitsemäsluokkalaisia, ja yllätyin yhden pojan kommentista. Luokkalaiset istuskelivat Museon ulkopuolella, ja menin pyytämään (lue: käskemään) niitä sisälle, jolloin eräs poika katsahti minuun päin ja tokaisi "ai se oot sä". katoin sitä varmaan tyhmästi ja sanoin "joo se oon mä, mut mulla ei kyllä oo harmainta aavistusta kuka sä oot." kauhee huomasin vasta nyt kuin epäkohteliaalta kuulostin.
En oo tajunnu et joku vois tunnistaa mut tollee. tai en ite tunnistais seiskoja sillee, ja jos joku tunnustaa tunnistavansa mut, oon aika hämilläni.


Huomenna menen tekemään ilmaisutaidontyötä Turkuun, ja siitä tulee varmasti mahtavaa. Menemme kuvaamaan erilaisista sketseistä ja piilokamera jutuista jne, jotka sitten kasaamme yhdeksi pidemmäksi videoksi. toivon et tää onnistuu.
On mukavaa päästä välillä pois Raumalta, kun alkaa taas seinät kaatuu päälle, ja on vaikee enää tietää kehen luottaa. ehkä pieni spontaani irtiotto auttaa! Ja tietenkin aika ihanian ihmisten kanssa! kiitän jo etukäteen kaikkia! :)

mun uus huulipuna 9.95e Sokoksesta

rakastan

uus Peach daiquiri Essieltä, aivan ihana 14.95e sokokselta

Loppu viikko meneekin piirtäen, vaatteita tehden ja lukemalla koulu juttuja. Iskänluo mun pitäis mennä, mutten taida sitten.
Oho taas tuli pitkä postaus, vaikka mun piti lyhentää näitä. onnistuinpas taas hyvin. no ainakin saitte joitain kuvia :p

"What the heck man? 
Last time I checked man 
We had it all 
It was just me and you 
So what happened to you 
Thought I knew you"


-Alice-