Well my name's not Alice but I know how she felt
When her world started turning into something else

cuties

"some of the most beautiful things are unexpected (kind of like you)"

perjantai 1. maaliskuuta 2013

400 postausta = 30 haaste

400 postausta täyteen OU MAI GAAAAAAD postailenko liikaa? vastaus: muahhahah ketä kiinnostaa postaan silti!
pointti oli, että jo perinteeksi tullut juttu '30 päivän haaste' käynnistyy jälleen! viimeksi tein tämän 300 postauksen kohdalla jne, ja siitä pidettiin. Ajattelin että ehkä pitäisitte siitä yhä? No kuitenkin, haasteen pistän käyntiin NYT
Päivä 1. vähän harmittaa että ensimmäisenä on näin vaikea!
Eli joku asia josta minulla on vahvat tunteet. Näitä asioita on varmasti todella paljon, sillä niinkuin useimmat teitä tietävät, olen vahva persoona vahvoilla mielipiteillä. En kuitenkaan (yleensä ainakaan) tuomitse ihmisiä jotka kanssani ovat eri mieltä, sillä minunkanssani ei kuulu olla samaa mieltä. missään nimessä.
Vahvoja Tunteita.. Vahvoja tunteita.. No One Direction ainakin niinkuin moni varmaan arvasikin. Homoseksuaalisuus. Kiusaaminen. Kirjat. Rakkaus. Perhe. mitä vielä? nuo kaikki asiat nostavat mussa tunteita, ja nuo kaikki ovat mulle jossain määrin 'tärkeitä'. joko siinä että olen niitä niin paljon vastaan, koska rakastan niitä, tai muulla tavoin ne vaikuttavat elämääni tai mielipiteisiini.
Musta Vahvoja tunteita on vaikea pukea sanoiksi, tai muutenkaan ilmaista kirjaimin. Vahvat tunteet on sellaisia että niitä ei pysty kuvailemaan.

“The only constant you have in your life from point A; your birth, to point B; your death is you… There is no point in changing who you are to appease others when they are going to leave your life… Fall in love with who you are and if anyone wants to join in on that; more power to them.”


-Alice-tiistai 26. helmikuuta 2013

Even though it’s been months, she remembers it all too well. And she hopes He does too.mistä sitä alottaisi?
Viikonloppuna olin Laitilassa isäni luona, ja mulla oli hauskaa. oikeasti. Näin Suskia pitkästä aikaa kun hän tuli yöksi, Henttua näin enemmän kuin yleensä ja olin jopa sen auton kyydissä (kyllä, olin kauhuissani)! Kävin Heidän kanssaan myllyssä shoppailemassa, ja nauroin isäni jutuille. Näin myös 6 vuotiasta Aada tyttöä, jos joku muistaa hänet. kaikin puolin ihana viikonloppu.
Ostin Myllystä kengät joita olen himoinnut jo kesäloman lopusta asti (yli puoli vuotta saatana!), ja nyt kun löysin ne alennettuun hintaan, minun oli pakko ostaa ne!
Kengät (16cm korko iiih) 50€ ja legginssit 12€
Alku viikko onkin mennyt Koulujuttuja jännittäessä ja stressatessa. Tänään olin Kirjastossa Liinan ja Laaman kanssa, ja oli kyllä mielenkiintoista. Porkkana ja Oonakin siinä näyttäytyivät! haha, tälläisia päiviä voisin haluta enemmänkin/useamminkin! kiitti siis tästä päivästä!

Huomenna menenkin katsomaan sen Les Misérables äidin kanssa (varaan paketillisen nenäliinoja) ja loppu viikoksi pitäisikin keksiä jtn tekemistä. taisiis muutakin tekemistä kuin Yhelle ihmiselle puhuminen tai Kuvaamataidon työn tekeminen. tai bloggaaminen ei sen puoleen.
Siitä puheen ollen, oon saanut yhestä tyypistä kaverin ja oon innoissani! en yleensä saa helposti ystäviä, mut hei, tää on mukavaa vaihtelua! arvatkaa muuten mitä!  tää poika kutsuu mua nimellä Alice, vaikkei se oo koskaan kuullut et käytän sitä nimeä! hihi, pienistä asioista voi olla onnellinen!


"Now here we are 
So close yet so far 
Haven't I passed the test 
When will you realize 
Baby, I'm not like the rest "


-Alice-

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Sunnuntai kuvapostaus

tässä postauksessa jossa keskustelimme miten voisin parantaa blogiani, sain kommentin jossa luki näin

joltain tuntemattomalta anonyymiltä, ja ajattelin aloittaa tavanomaisen Sunnuntai Kuvapostaukseni pisteiden keruulla, eli toteutan toiveesi rakas Kitkat, eikun siis anonyymi ;)
ja muuten tohon postaukseen saa laittaa lisää ehdotuksia!
 ole hyvä  
ja uskokaa tai älkää, mulla oli hauskaa näiden kuvien etsimisessä.


"The day I first met you 
You told me you'd never fall in love 
But now that I get you 
I know fear is what it really was"
 
 
-Alice-