Well my name's not Alice but I know how she felt
When her world started turning into something else

cuties

"some of the most beautiful things are unexpected (kind of like you)"

perjantai 1. maaliskuuta 2013

400 postausta = 30 haaste

400 postausta täyteen OU MAI GAAAAAAD postailenko liikaa? vastaus: muahhahah ketä kiinnostaa postaan silti!
pointti oli, että jo perinteeksi tullut juttu '30 päivän haaste' käynnistyy jälleen! viimeksi tein tämän 300 postauksen kohdalla jne, ja siitä pidettiin. Ajattelin että ehkä pitäisitte siitä yhä? No kuitenkin, haasteen pistän käyntiin NYT
Päivä 1. vähän harmittaa että ensimmäisenä on näin vaikea!
Eli joku asia josta minulla on vahvat tunteet. Näitä asioita on varmasti todella paljon, sillä niinkuin useimmat teitä tietävät, olen vahva persoona vahvoilla mielipiteillä. En kuitenkaan (yleensä ainakaan) tuomitse ihmisiä jotka kanssani ovat eri mieltä, sillä minunkanssani ei kuulu olla samaa mieltä. missään nimessä.
Vahvoja Tunteita.. Vahvoja tunteita.. No One Direction ainakin niinkuin moni varmaan arvasikin. Homoseksuaalisuus. Kiusaaminen. Kirjat. Rakkaus. Perhe. mitä vielä? nuo kaikki asiat nostavat mussa tunteita, ja nuo kaikki ovat mulle jossain määrin 'tärkeitä'. joko siinä että olen niitä niin paljon vastaan, koska rakastan niitä, tai muulla tavoin ne vaikuttavat elämääni tai mielipiteisiini.
Musta Vahvoja tunteita on vaikea pukea sanoiksi, tai muutenkaan ilmaista kirjaimin. Vahvat tunteet on sellaisia että niitä ei pysty kuvailemaan.

“The only constant you have in your life from point A; your birth, to point B; your death is you… There is no point in changing who you are to appease others when they are going to leave your life… Fall in love with who you are and if anyone wants to join in on that; more power to them.”


-Alice-2 kommenttia:

Kommenttisi piristäisi hirveästi! <3