Well my name's not Alice but I know how she felt
When her world started turning into something else

cuties

"some of the most beautiful things are unexpected (kind of like you)"

lauantai 21. joulukuuta 2013

Haluaisin halata teitä kaikkia, mutta enpä taida sittenkään


En tiiä teistä, mutta henkilökohtaisesti olen ihminen joka ei halaile usein. Älkää käsittäkö väärin; mä todellakin rakastan halaamista, mutta haluan että se on tärkeää ja merkkipaalu jollekkin, eikä vain jokapäiväistä lääppimistä (seurustelusuhteessa asiahan olisi tottakai aivan päinvastainen XD). Olen tehnyt itselleni lupauksen, että halaan ihmisiä vain silloin kun on koulun päättäjäiset jouluisin ja kesäisin, silloinkun on henkilön syntymäpäivä tai silloinkun hän on surullinen (ja joskus harvoin kun tekee vaan mieli ja kehtaan).
Tämän lupauksen vuoksi/ansiosta en halaile paljoa, mutta sen ansiosta myös henkilö jota satun halaamaan tulee todella iloiseksi silloin harvoin kun näin tapahtuu. Eilen oli koulumme joulujuhla, jossa näyttelin respanaista (sekoilin sanoissa hups, koko kirkko oli neitsyitä eiku..), sekä lauleskelin takarivissä ystävieni kanssa, jonka jälkeen koko koulu purkaantui ulos kirkon pihalle toivottelemaan toisilleen Hyvää Joulua.
 
 Monethan siellä sitten syöksähtelivät minunkin luokse halailemaan ja hyväksyin useimmat halit mukisematta, toiset vähän pelokkaammin ja ne hulluimmat halaukset kiljuen. Paras hetki oli kuitenkin kun oli jo aika lähteä, ja ajattelin lupaustani. No ei siinä muu auttanut kuin halata Heidiä, joka siinä vieressä hengaili ja toivotin hyvää joulua. Vieressä seisovat kamuni olivat ihmeissään, sillä heidän tietojensa mukaan en halaile ikinä, ja taisivat ihmetellä kun siinä mumisin että, "mun pitää lähtee ni kyl mun teitäki pittää sit halat". No halaukset vaihdettiin, ja heti tuli kysymys onko mulla kuumetta tai olenko kännissä.. XD
Onko mitään parempaa kuin se kun saat toisen ihmisen iloiseksi jostain niin pienestä asiasta kuin halaus ja hyvän joulun toivotuksesta? En tiedä olivatko he halauksesta yhtä innoissani kuin minä heidän reaktioistaan, sillä juuri sitä minä haen. Sitä että silloin harvoin kun halaan niin se on jotain speciaalia. Sitä että se saa väkisinkin ilahduttamaan ja sitä että joku harvoin odottaa sitä minulta.
Joku viisas joskus sanoi että "Happiness is an unexpected hug", ja aika hyvin se minusta pitää paikkansa! :)

"The day we met,
Frozen I held my breath
Right from the start
I knew that I'd found a home for my heart"


-Alice-