Well my name's not Alice but I know how she felt
When her world started turning into something else

cuties

"some of the most beautiful things are unexpected (kind of like you)"

perjantai 22. maaliskuuta 2013

tykkääminen, alkoholi ja huumeetPäivä 21 - Ihminen josta pidän, ja miksi pidän hänestä
Haetaanko tällä takaa sitä kenestä tykkään niinkuin ihastuksena tai rakkautena? siihen en vastaa. En kerro keneen ihmiseen olen rakastunut, ja sitä on turha udella. se ei kuulu muille kuin minulle (ja kai kohteellekkin mutta siltä ei kysytä :''D)
Hänestä pidän, koska voin olla oma itseni, ja hän hyväksyy mut sellasena. tai ainakaan ei valita XD oikeastaan en osaa selittää miksi rakastuin, sillä niin vain kävi. mun tarkotus ei todellakaan ollut kiintyä keneenkään, sillä lupasin ittelleni ettei niin käy.. hups

Päivä 22 - Mitä mieltä olen alkoholista ja huumeista?
itse en oikeastaan juo. like, ever. Harkitsen eläväni elämäni absolutistina, mutta ei niin varmaan tapahdu. Juon varmaan kun olen vanhempi, ja juon vain seurajuomana, mutten koskaan kännejä. Alkoholia vastaan en ole, mutta Kännäämistä vastaan olen. En voi sietää joka viikonloppuisia teinikänniin vetäjiä, tai aikuisia jotka juovat joka viikonloppu itsensä humalaan. Luonnollisesti olen alkoholismia vastaan täysin.
 Musta ihmiset saa juoda joskus jos juhlitaan tai pidetään hauskaa, mutta ei joka viikko, tai edes joka toinen. + Jos olet humalassa, et voi olettaa mun käyttäytyvän sua kohtaan 'normaalisti'. joko oon huolehtivainen sua kohtaan, tai paheksun sua. tai kumpaakin.
Huumeisiin mulla ei ole kunnollista mielipidettä, sillä siihen en ole paljotta törmäillyt. Itse en huumeisiin koske, enkä sitä oikeastaan hyväksy. Mielipiteeni taitaa huumeisiin olla sama kuin alkoholismiin. Sitä löytyy maailmasta, vaikken sitä hyväksyisikään, mutta kaikin keinoin yritän auttaa ihmisä välttämään sitä.


I don’t deserve him. 
I never have. 
I had a crush on him for so long 
and then he was finally mine 
and I knew it was too good to be true. 
I knew I would lose him.” 

-Alice-

keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Pitääkö ihmisen olla humalassa sanoessaan toista kauniiksI?20. Miten olet muuttunut viimeisen 2 vuoden aikana?

15.3.2011
Elin tällöin elämäni ajankohtaa, jota tykkää kutsua "emovaiheeksi". Tällöin hiukseni olivat lyhyet, ja niissä oli punaisia/liiloja raitoja. Suoristin hiuksiani runsaasti. hyvä etteivät tippuneet päästä. Meikkiä käytin vähemmän kuin nykyään, vaikkakin puuteria meni kiloja, ja kajaalia kynällinen yhteen silmään. no ehkä vähän liioitellen. 
Vaatteisiin kuului pääasiassa mustaa, limeä ja keltaista. Mini hameet oli parhaita ja raidalliset polvisukat.

22.3.2012

Hiustenkasvatus vuosi. en värjännyt, mutta käytin ColorMaskia, joten punainen väri pysyi vanhoissa vaaleissa raidoissa. Kiharsin hiuksiani, tai annoin olla luonnollisena. Meikkiin ilmestyi luomiväri (jota en todellakaan osannut käyttää), ja vuoden 2012 syksyllä aloin käyttämään kulmakynää. meikkivoidetta aloin käyttämään kesällä. Ylipäätään mulla oli aika paljon pakkelia naamassa.
Vaatteisiin alkoi eksyä pillifarkkuja sateenkaaren väreissä, Huppareita ja T-paitoja. Shortsit on parhaita.
18.3.2013
   Nykyään mun hiukset on solisluihin asti, ja ne on punaruskeat. Hiuksia pidän ponnarilla tai nutturalla, ja yleensä pistän suihkun jälkeen lettejä pään täyteen, tai oon luonnollisilla. suorista en enää paljoa, enkä kiharra muutakuin aniharvoin. Meikkiä menee hieman vähemmän, kulmakarvat ja rajaus yleensä. jos on aikaa niin pistän luomiväriä. Huulipunat on parhainta ikinä.
Vaatteissa oon nykyään tosi muuntautumiskykyinen. Mun vaatehuoneesta löytyy Mekkoja, hameita, pillifarkkuja, korkeavyötäriset farkut, shortseja jne. Vaatteet menee ihan sateenkaaren kaikissa väreissä, ja materiaalit vaihtelee. nyt käytän enemmän myös koruja, ja kenkiä on kasaantunut paljon (GOTTA CATCH THE ALL eiku..).

Milloin teijän mielestä olin parhaimillani ulkonäön puolesta? :)

 


" You lit up the sky for him once, 
and the field beneath it burned. 
You sold your soul for him once, 
and it wasn’t a building that burned then, 
it wasn’t grass or trees, 
it was you, 
you burned for him "


-Alice-tiistai 19. maaliskuuta 2013

I wanna scream till the words dry out 

Kuvia Maanantailta
 18. Käsialani


 19.Outoja asioita joita teen kun olen yksin yksin

Tanssin. (ei kaunista nähtävää)
laitan muistilappuja ympäri mun kämppää
opettelen Harry Potterin vuorosanoja ulkoa
laulan. kovaa ja tunteella.
teen varmaan tosi paljon kaikkea outoa, mutta en keksi mitään. ne on tullut mulle ittelleni niin normaaliksi :'D"Last night I heard my own heart beating 
Sounded like footsteps on my stairs 
Six months gone and I'm still reaching"


-Alice-

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Mitä jos mua ei oliskaan enää huomenna?Kiireinen viikonloppu, en oo ehtinyt ees kirjottelemaan. päässä lyö jälleen tyhjää, enkä tiedä mitä kirjoittaa. oon siivonnut, maalannut, nukkunut, tekstannut hullunlailla, nukkunut lisää ja lukenut. voi kuulostaa siltä etten oo tehnyt paljon mitään, mutta piirtäkää/maalatkaa 8 tuntia putkeen ja kertokaa uudelleen sen jälkeen.
otan huomenna kameran varmaan kouluun, joten saatte kuvia, ettekä joudu kuuntelee mun tyhmiä jupinoita :'D
16. Jos maailma päättyis tänään, mitä tekisit?
viettäisin aikaa mun ystävien ja perheen kanssa, ja kertoisin kuinka tärkeitä ne on. Kertoisin mitä oikeesti ajattelisin kaikista ihmisistä ja asioista, ja käskisin Iidan tehä niin myös (:D). Antaisin mun kaikki Mangat Pullealle, ja muut kirjat Liinalle. CD't antaisin varmaan Laamalle, DVD't Sofialle. Porkkana sais kaikki pikkutavarat ja söpöt jutut. 
sisin ja joisin niin paljon että olisin räjähtämisen partaalla. kertoisin äidille miten kiitollinen oon sille, ja  Iskälle kertoisin miten pali se merkittee. Natsan ja Karin käskisin pitää varansa, sillä jos ne joskus satuttais mun vanhempia, tulisin takas ja kummittelisin ne mielisairaalaan asti. 
tekisin myös kaikkea mitä oon aina halunnut tehdä. ja kuvaisin sen kaiken. kirjottaisin kirjeitä valmiiksi ja tekisin videoita. 
tekisin kaikenkisii asioita, mitä en ikinä tekis jos luulisin eläväni vielä monta vuotta.
 
 
17. little things that makes you feel warm and fuzzy
en edes yritä suomentaa tätä, mut tarkottaa siis, asioita jotka saa mut hymyilee ja hyvälle tuulelle jne
Mä oon ihminen, joka kiinnittää huomioita mitä oudoimpiin asioihin, ja hymyilee pienillekkin asioille. Mä rakastan kun joku ottaa mua kädestä kiinni tai halaa (duh,kuka ei). Tykkään kun joku sanoo että oon söpö, sillä kaikki on kauniita, mut kaikki ei oo söpöjä. tykkään jos joku sanoo et oon kiinnostava, tai että munkanssa on kiva puhua. tykkään kun joku kysyy multa apua muotiasioissa tai avautuu mulle muutenvaan. tykkään tosi monista asioista.


" Do you think about me when you're all alone? 
The things we used to do, we used to be 
Do you think about me when the crowd is gone? 
It used to be so easy, you and me "


-Alice-