Well my name's not Alice but I know how she felt
When her world started turning into something else

cuties

"some of the most beautiful things are unexpected (kind of like you)"

perjantai 19. lokakuuta 2012

Only the moon can touch her.

 Hello, Hello. Tällänen pikainen taas. viikko on mennyt tosi hyvin, vaikkakin se kiire on hieman stressannut. olen kuitenkin viettnyt paljon aikaa hyvässä seurassa, ja se korvaa kaiken. tänään ainakin oli hyvin hyvä päivä (ei noin voi sanoa?:D).
Huomenna, lauantaina, on koulupäivä. Menen Porkkanan ja K'n kanssa Tarvontorille keräämään kolehtia. luulin että siitä tulisi kivaa, muttei varmaan tulekkaan... :( aw. meillä on huomenna ilmaisutaidon näytös :I pelottaa ja hermostuttaa, koska mulla on yksi pähahmoista kontollani.. kyllä mä pärjän kyllä mä pärjään..
 heti perään koulun loputtua minulla on isosleiri, ja musta tuntuu että oon ainut ketä odottaa sitä edes hiukan? tottakai jännitää ja pelottaa hieman, muttei saa antaa sille periksi. aijon pitää hauskaa. saatte myös kuvia leiristä tottakai :)"He’s like the addictive flame of a match stick that you can’t help but ignite one after the other, and every time I light one up, I see a dream as the fire burns, and it warms my stone cold heart. He makes everything feel alive and so real that I’m inclined to believe it’s. And every time the flame burns out, I’m left alone in the dark again."

tiistai 16. lokakuuta 2012

Liikaa tehtäviä, liian vähän aikaaSyksy ottaa aika paljon voimia, sillä sää ei taida tietää mitä se haluaa. välillä sataa, välillä paistaa ja välillä tuulee nii pirusti että voisi kuvitella pystyvänsä lentämään kauas pois. olen innoissani seuraavasta kahdestaviikosta, ja se näkyy päälle. Pitäisi harjoitella ilmaisutaidon näytöstä, lukea kokeisiin, suunnitella Halloweenia ja Pitää samalla huolta jo olemattomista ihmissuhteista. Tämä kaikki saa minut hyppimään seinille, mutta laulamaan samalla ilosta.

I've fallen out of favour
And I've fallen from grace
Fallen out of trees
And I've fallen on my face
Fallen out of taxis
Out of windows too
Fell in your opinion
When I fell in love with you
-Alice-

sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Sunnuntai kuvapostaus


 There’s a fine line between cuddling and holding someone down so they can’t get away
 i cross that line every single day with my cat


 -Alice-