Well my name's not Alice but I know how she felt
When her world started turning into something else

cuties

"some of the most beautiful things are unexpected (kind of like you)"

perjantai 19. huhtikuuta 2013

Haaste jossa on oikeaakin asiaa

 
 
1. Kiitä haasteen antajaa
2. Kerro 8 satunnaista asiaa itsestäsi
3. Jaa haaste 8:lle bloggaajalle
4. Ilmoita näille 8:lle haasteesta

Kiitän haasteesta Maria/Murua!


1. En osaa keksiä tälläisiä 'satunnaisia asioita' itsestäni enää näin miljoonannen kerran yrittäessäni, mutta kirjoitan tätä vain koska ihmiset ovat sanoneet minun postailevan nykyään liian vähän.

2. Oon kahden vaiheilla video postauksien kohdalla. Haluaisin kovasti tehdä videoita, mutta olen epävarma, sillä niistä tulee nykyään niin rankkaa kommenttia. Silti. Silti aina kun otan kameran käteen ja mietin blogiani, mun tekee mieli kuvata videoita. olen kuitenkin harkinnut etten tee 'tälläinen oli päiväni' videoita, vaan enemmänkin 'tätä mieltä olen tästä asiasta' videoita. 
olen harkinnut video ideoiksi:
asioita joita tapahtuu vain elokuvissa
ärsyttäviä asioita joita ihmiset tekevät elokuvateatterissa
noloja asioita joita teen julkisilla paikoilla
pahimat iskuyritykset/Keskustelun avaajat joita minä tai tuttavani olemme kokeneet.
asioita joita en tajua pojissa
asioita joita en tajua tytöissä
mitä mieltä olette ideasta?


3.  Musta on hulvattoman hauskaa, kun ihmiset kysyy multa apua niiden vaatteiden päättämiseen. tottakai mä oon otettu, mutta harvemman ihmisen vaatekaappiin olen perehtynyt enemmänkin.  Paitsi ehkä Iidan. Tai Porkkanan. Mutta muuten se on tosi hassua, vaikken valita. voisin mielelläni penkoa kaikkien ystävieni vaatteet läpi jä keksiä heille jokapäivä asukokonaisuudet <3


4. Oon suunitellut asioita, joita tahdon tehdä ennen peruskoulun päättymistä. Haluaisin heittää opettajaa Voileivällä huutaen "YOU ONLY LIVE ONCE!", tai kun opettaja pyytää taululle niin tahtoisin huutaa "I VOLUNTEER AS THE TRIBUTE!" tai jotai yhtä idioottia. 
haluan tehdä ruokala 'domino efekti' jutun, jossa yksi alkaa esim laulamaan, jolloin siihen yhtyy muita ja lisää ja lisää ja lisää jne, tai esim yksi alkaa tekemään cupsongia, jolloin muut yhtyvät mukaan. Haluaisin viimeisenä päivänä, todistujakojen aikana kaataa ämpärillisiä kultahilettä, ilmapalloja ja serpenttiiniä alas aulan yläkerroksista. haluaisin aloittaa ruokasodan. haluaisin haluaisin haluaisin. harmi vain, etteivät nämä kaikki ole oikein mahdollisia.

Tumblr_mhi874i6xh1rmhlxso1_500_large
5. TAHDON PARIISIIN! TAHDON SYÖDÄ MANSIKKA DACQUOISEJA JA SHOPPAILLA ST-GERMAIN DES PRÉSSÄ! TAHDON NÄHDÄ EIFFEL TORNIN JA OPPIA PUHUMAAN RANSKAA! onko se liikaa pyydetty? on.

6.
1321371-12-1319660200230_large
tämä.
 

7. Vähän aikaa sitten yhellä pojalla ja mulla oli mielenkiintoinen keskustelu, ja jaan sen nyt teidän kanssanne
Hän: Hei, eksää tykkääkkin siit One directionista?
Mä: ymm, joo kuinniin?(ja katoin ilmeellä *jotain valittamista?*)
Hän: Joo, kun mä oon kuunnelut pari nniiden biisiä, ja miettisin et mitkä niiden nimet on? Jotkut Leim, Neil,Carry, Zein ja Louise?
Mä: ... väännäkö rautalangasta? 
siis oikeesti. :D
 
 Tumblr_m6z7892e6m1rpy3oe_large

8. mun uusin rakkauden kohde on Taylor Momsen, joka on taivaallinen ihminen.

Haastan: 
Nikken (koska sun pitää kirjoittaa useemmin)
ja 
 
Lol en vaan jaksa kertoa teille.

And these fingertips will never run through your skin,  
and those bright blue eyes can only meet mine across a room  
filled with people that are less important than you.  
All cause you love, love, love when you know I can’t love.” 


-Alice-

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Banana phones, Carrot dress and Die Hard marathonHei olen Sanna, enkä ole kirjoittanut taas vaihteeksi, enkä kirjoita nytkään. teen tälläisen lyhyen postauksen ja kerron lyhyesti mitä olen tehnyt


keskiviikkona olin Turussa kuvaamassa, ilmaisutaidon lopputytä. siitä en kirjoita enempää sillä sanat Kamera, Minä ja Hullut ystäväni, kertoo jo kaiken.
Torstai oli perus tylsä koulupäivä, mutta vaikka perjantaikin oli koulupäivä, ei se ollut tylsä. Miksikö? Koska Rakkaalla Pulleallani oli syntymäpäivä! onnea hänelle paljon, paljon! <3 Olin tehnyt hänelle mahtavan paidan, josta en harmikseni muistanut ottaa kuvaa :I ehkä myöhemmin.


Lauantaina aka eilen, olin Liinan luona. kyllä, kuulitte oikein. minä. olin. Ystäväni. luona. okei, ei se ihan niin ennennäkemätöntä ole, mutta kuitenkin. olin jopa heidän autossaan! syy siihen miksi menin sinne korpeen, oli Leffa maratoni. Oli hauskaa viettää aikaa Liinan ja Nikken kanssa, vaikka toisen leffan aikana huomio alkoi herpaantua vähän jokaiselta, mutta neljännen aikana se miltei palutui.


siinä ei niin lyhyt kuulumis raportti, mutta blaaa blaa blaa.

"I do not love you for the way you dress
Though you do look so lovely tonight
And I do not love you for the things you know
Though I’ve always admired your mind
And I do not love you for the way you’ve been
Exactly what I’m looking for
I love you for all of this and so much more"

-Alice_