Well my name's not Alice but I know how she felt
When her world started turning into something else

cuties

"some of the most beautiful things are unexpected (kind of like you)"

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Banana phones, Carrot dress and Die Hard marathonHei olen Sanna, enkä ole kirjoittanut taas vaihteeksi, enkä kirjoita nytkään. teen tälläisen lyhyen postauksen ja kerron lyhyesti mitä olen tehnyt


keskiviikkona olin Turussa kuvaamassa, ilmaisutaidon lopputytä. siitä en kirjoita enempää sillä sanat Kamera, Minä ja Hullut ystäväni, kertoo jo kaiken.
Torstai oli perus tylsä koulupäivä, mutta vaikka perjantaikin oli koulupäivä, ei se ollut tylsä. Miksikö? Koska Rakkaalla Pulleallani oli syntymäpäivä! onnea hänelle paljon, paljon! <3 Olin tehnyt hänelle mahtavan paidan, josta en harmikseni muistanut ottaa kuvaa :I ehkä myöhemmin.


Lauantaina aka eilen, olin Liinan luona. kyllä, kuulitte oikein. minä. olin. Ystäväni. luona. okei, ei se ihan niin ennennäkemätöntä ole, mutta kuitenkin. olin jopa heidän autossaan! syy siihen miksi menin sinne korpeen, oli Leffa maratoni. Oli hauskaa viettää aikaa Liinan ja Nikken kanssa, vaikka toisen leffan aikana huomio alkoi herpaantua vähän jokaiselta, mutta neljännen aikana se miltei palutui.


siinä ei niin lyhyt kuulumis raportti, mutta blaaa blaa blaa.

"I do not love you for the way you dress
Though you do look so lovely tonight
And I do not love you for the things you know
Though I’ve always admired your mind
And I do not love you for the way you’ve been
Exactly what I’m looking for
I love you for all of this and so much more"

-Alice_1 kommentti:

Kommenttisi piristäisi hirveästi! <3