Well my name's not Alice but I know how she felt
When her world started turning into something else

cuties

"some of the most beautiful things are unexpected (kind of like you)"

maanantai 2. syyskuuta 2013

Venetsialaiset ja muuta höpinää


 


Venetsialaisiin kuuluu alkoholi, randomien ihmisten kanssa nuoleskelu ja pikku pommien räjähtely. Vaan tietenkään ei minun. Ite menin kaupunkiin jo kahden aikaa päivästä, ostin tikkareita, puhaltelin saippuakuplia ja juostiin pakoon sadetta. Oltiin myös sitten elokuvissa katsomassa tuo kauan odotettu Varjojenkaupunkien ensimäinen osa, joka olikin sitten täysin pilattu. ihan yhtä paha kuin Percy Jackson elokuva, jollei pahempikin. Leffan aikana tuli kuitenkin naurettua rumaa miespäänäyttelijää ja tyttöä joka pakenee demonia jääkaappiin. Ilmeisesti naurettiin jopa liikaa ja elokuvan jälkeen tyhmä leffapappa tuli huutamaan että eräs pariskunta tuli valittamaan meistä. mitäs valitsivat pääosaan miehen kenen korvat ovat isommat kuin elefantin, ja silmät näyttävät kameleontin silmiltä.
Siinä meni ilta, ja yön pimeydessä kävelin Kitin kanssa niille ja siitä kotiin nukkumaan. että juhlika te vaan aamuun asti, mä meen nukkuu jo yhdeltä.
Tänään koulussa mulla oli terveystarkastus, ja niinkuin mun kaverit ja vanhemmatkin lukijat voivat uskoa, jännitin ihan sairaasti. mun terkkari kokemukset on ollu kautta aikain aika masentavia. Mun kädet täris jo ennenkuin kello oli edes niin paljon että mun olis pitänyt mennä sinne fucking pommisuojaan missä meijän koulun terkkari majailee. Onneksi mun pelko oli tällä kertaa ihan turha.
Selitin kiltisti kuinka en suostu ottamaan verikoetta, tai kuinka en halua saarnaa mun painoon liittyvistä asioista, ja ne kaks naista ketkä mua siellä kattelivat olivat oikein ymmärtäväisiä! pari kysymystä miksi, jonka jälkeen asia oli käsitelty. Puhuttiin mun panikointiani ja hermoilua, mun koulun käyntiä, mun kotioloja ja mun ruokailua liityvistä asioista. eniten kuitenkin käsiteltiin syömistä ja panikointia. Lisäksi terkkari sanoi ottavasa yhteyttä mun opoon jotta se tekis mulle jonkun testin (?) että jos mulla joku luki tai oppimisvaikeus. en kyl sitten siitä tiiä, ehkä oon vaan tyhmä.


What if the one you love is standing right in front of you
but you're too afraid to reach out for him?

-Alice-

ps. Haluun Helsinkiin tai Turkuun tulisko joku messiin? :))))))))

pps. onko jotain postaus ehdotuksia, koska multa loppuu ideat. Eikä kenelläkään tunnu olee aikaa kuvata mun kanssa.. XD