Well my name's not Alice but I know how she felt
When her world started turning into something else

cuties

"some of the most beautiful things are unexpected (kind of like you)"

torstai 10. heinäkuuta 2014

Jag speak inte Swenska, yhä vieläkään (One Direction Sweden 2014)


tuntuuko kenestäkään muusta koskaan siltä kuin yrittäisi pyristellä kovaa vastavirtaa ylös, ja jokaisen harppauksen jälkeen jalansija lipeää ja valahdat ainakin puolet askeleen mitasta taaksepäin? siltä musta ainakin tuntuu. Eteenpäin mennään, vaikka jokainen askel sattuukin. lalalaa, siinä mun syvällisiä aatelmia siis jälleen kerran, mutta jospa jatkaisimme eteenpäin?

Kesäloma, kesäloma, mihin valut? Joka päivä oon jossain ollut hillumassa, vaikka silti tuntuu etten ole nähnyt puoliakaan kamuja riittävästi (Pullea ;___;). Oon kyllä tutustunut uusiin ihmisiin, ja lähestynyt ihmisiä joihin tahdon tutustua, mutta tuntuu etten silti ole tehnyt riittävästi asioita. Kävin Turussa shoppailemassa, Tukholmassa 1Dn keikalla (!!!!!!) ja vietin Lauran synttäreitä. Ei varmaan muuta mainitsemisen arvoista ole tapahtunut, enkä oikein tiedä mistä muusta enää puhelisin, joten läjäytän tähän kasan kuvia joita olen ottanut, ja ostoksia joita olen ostanut, okei?


Ostokset:


ja sitä vielä että jos teitä vielä on siellä lueskelemassa tätäkin paskaa, niin hei ilmiantakaa itsenne ja kertokaa mulle mistä haluutte kuulla! jtn erikoispostausta? tuntuu ettei mulla oikeen oo mitään tärkeetä kerrottavaa teille, joten aattelin että voisitte vähän avautua ja kertoo mitä toivoisitte multa ja tältä blogin kuvatukselta. ok? thanks.


"I don’t want to be just another star in your
sky. I want to be a fucking asteroid barreling
down towards the center of your heart and
leave a crater big enough to have you notice
that if you love me, I’m going to have an
impact on you. I’m a knife that’s going
to delve deep into your skin and leave behind
a scar you’ll always look down at and say,
‘yeah, this one’s from a fighter’. "

-Alice-

ps. tää postaus tuli kuukauden myöhässä, koska mun kone oli rikki