Well my name's not Alice but I know how she felt
When her world started turning into something else

cuties

"some of the most beautiful things are unexpected (kind of like you)"

keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Perhoskynnet

Keskiviikko-video on tällä kertaa kynsi tutoriaali


joka on täysi katastrofi. vitsi haluaisin videokameran. sponssaisko joku *silmäripsien räpyttelyä*
no kertokaa jos vaikka tajusitte tosta videosta jotain, ja toivon edes että noi kuvat helpottaa.


 mulle tuli tälläinen kommentti tänään:

ja päätin vastata siihen näin:
saa nauraa
 Hajataitto eli astigmatismi tarkoittaa sitä, että silmän taittovoima eri suuntiin on erilainen, eli siinä on kaksi erilaista taittovoimaa. Se johtuu siitä, ettei linssin tai sarveiskalvon muoto ole tasaisen pyöreä, vaan muistuttaa muodoltaan amerikkalaista jalkapalloa. Hajataittoisen silmän sarveiskalvo taittaa valon pysty- ja vaakasuunnassa eri kohtiin verkkokalvolle.

 Jos astigmatismia on paljon, tuntuvat silmät usein rasittuneilta, mikä voi johtaa päänsärkyyn. Tämä johtuu siitä, että hajataittoinen silmä pyrkii etsimään sopivaa tarkennusta muuttamalla linssin kaarevuutta jatkuvasti, jolloin se väsyy. Hajataitosta kärsivä voi myös tuntea näkevänsä ns. kahtena.

Eli siis yksin kertaisesti: Hajataittoisuus saa mun silmät kattomaan erisuuntiin jos tuijotan tyhjyyteen/kauas.

kiitos kysymyksestä, mulla oli tosi hauskaa tota kuvaa kuvatessa :D


"My three words have two meanings,
There's one thing on my mind
It's all for you"

-Alice-maanantai 14. tammikuuta 2013

fun fact of the day: don’t touch meMun viikonloppu meni lähestulkoon näin: Siivoa, kokkaa, sekoile ja lopuksi siivoa.
Eli vähän monisanaisemmin: Porkkana ja Iida oli meillä yötä! oli mahtavaa ja tehtiin videoita, joita nähdään joinain keskiviikkoin täällä mun blogissa. sanonpahan vaan että ÄLKÄÄ SYÖKÖ KAAKAOJAUHOJA LUSIKALLISTA SUORAAN PURKISTA. super ällöä.
 Tuli sinä iltana tehtyä sitten kaike näköistä. käveltyä yksin pimeitä katuja, naurettua vatsa kipeäksi, kyyneleitä vuodatettua ja kiljuttua kurkku käheäksi. ihana viikonloppu!


Tänään mulla on syntymäpäivä. tasan kello 18.42 kuusitoista vuotta sitten syntyi kirkuva hiukan liian kalpea pallero, joka myöhemmin pitkän taistelun jälkeen sain nimen Sanna. huhhuh, sain taas itseni miettimään kuinka kauhee lapsi olin olen. :D

 Syntympäiväni kului ihmisten halauksia vältelle, ja nolona syntymäpäivä onnittelut vastaanottaen. sain kyllä 3 maailman parasta syntymäpäivä korttia tänä vuonna, Homo Sateenkaari kortin Kitkatiltä, Pikku Myy kortin Iidalta ja Super komeen kortin Porkkanalta! :D
Onnitteluja tuli jos jonkin näköisestä nurkasta, ja jopa joku kaupungilla huusi "hyvää syntymäpäivää Sanna". hyppäsin miltei kengistäni ulos. Inhoan syntymäpäivääni. paitsi että sain rahaa jee!

Mulla on myös ollut pahaolo ja päänsärkyä koko päivän. sellan en olo siis että vois hypätä jäävuorelta alas.
Huomenna pitäisi mennä kouluu, ja heti sen perään Turkuun tutustumaan kouluun johon olen hakemassa. huhhuh, jos tää pahaolo jatkuu niin mä tosiaan etin sen jäävuoren käsiini ja hyppään. vaikka kyllä silti pakottautuisin tuonne tutustumis käynille, se on kuitenkin tosi tärkeetä.
my new shoes 120e -50% =60e  korkoa 14cm - 7cm

hups, taas meni mun postaus pelkään turhanpäiväiseen hömpötykseen! heh, no jaa. mä meen jatkaa  makoilua ja kirjojen lukemista! see ya darlings !


"'Cause when you're fifteen and 
somebody tells you they love you
You're gonna believe them
And when you're fifteen, 
don't forget to look before you fall
I've found time can heal most anything
And you just might find who you're supposed to be
I didn't know who I was supposed to be at fifteen"


-Alice-