Well my name's not Alice but I know how she felt
When her world started turning into something else

cuties

"some of the most beautiful things are unexpected (kind of like you)"

torstai 15. joulukuuta 2011

Please, keep talking. I always yawn when I am interested.


true.. true. :D

nää on taas näääin kiinnostavii postauksii.. mut teen jonku paremman ehkä seuraaval kerral! :D pali hommii pitäis tehä ni ei ehi..
-Alice-

trololololoo

:DDD

keskiviikko 14. joulukuuta 2011

hurts like hell

eli siis tuosta äskeisestä postauksesta selitän lisää sillä nyt on aikaa.. okei teen tätä peiton alla yöllä :D

eli siis meinasin alkaa itkeä tänään koulussa, edes pienen ilkaisun vuoksi. miten joku ihminen voi satuttaa näin paljon. ja kuinka ihminen voi rakastaa näin paljon. minulla on ikävä sinua Pihka, ja toivoisin vain tää huomaisit sen..

mutta olet vajonnut alas, vaikka kuitenkin olet ylempänä kuin ennen. poikaystäväkin. toivon ja uskon ettei hän satuta sinua yhtä paljon kuin Kultakypärä. Mutta. toivon, ettet tekisi sitä. älä tee kaikkea sitä sekaisin. tiedät ettei se  ole hyväksi sinulle.. voi kunpa ymmärtäisit..

mitä se takoittaa kun sanot "unohda"? että kaipaat huomiota? että pitäisi antaa tilaa? unohtaa en sinua voi.. sen tiedät sinäkin. sen valoisan yön jälkeen ainakin, jonka vietimme huutaen, kuinka emme koskaan jätä toisiamme.. minä aion pitää sen.

mun sydän ei vaan pian enää jaksa tätä..


anteeksi sekava postaukseni, ja paljon sydämiä uudeelle lukijalle (lukijoille)!! <3 anteeksi että postaukseni oat näin angsteja! yritän tehdä seuraavaksi jotain muuta!
-Alice-


ps. pisara ethän jätä minua, vaikka roikun paidanhelmassasi? pelkään niin..

Don't criticize what you can't understand.


päällimmäiset tunteet tältä päivältä
tuntuu et sydän makais jossain kaukana. maassa. tallottavana. ja se huutaa.
-Alice-

sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Im not afraid of the dark. Im afraid of whats hidden in the dark.

 pitkästä aikaa mutta sopii tunteisiini täydellisesti <3

uaah mua ärsyttää! kinataan pisaran kans jostainn ihan tyhmist jutuist (normi :D), mul sattuu lonkka nii pali et jos liikun tulee kyyneliä silmistä eikä mitään käryy miks, oon yksin kkotona ekä uskalla mennä alas ku siel ei oo valoja+mul on jano mutten tosiaan uskalla mennä sinne alas, ja sit viel mul on paha olo ja tuntuu et oksennan. mahtavaa.

saataispa me ne kokeet jo mitkä ollaan tehty... vaik tietty maantieto ja kemia hyväl tuuril 6-.. oon varmaan maininu et oon surkee mantsas ja bilsas? viime vuonna piti bilsasa kokeeseen kirjoittaa 3 suomen kahlaajaa mun vastaus: Haikara, flamingo ja kurki. ja tänä vuonna mantsan kokeessa kysyttiin venäjän yläuolel olevaa saarta ja laitoin et: Chile. Permanentti sitten kokeen jälkeen kertoi että Chile on etelä-amerikassa oleva valtio(?) :D eli olen mahtava :D matikassa onneksi aika helppo jakso meneillään mut toi kemia pelottaa. se on sellasta arvailuu aina mun osalta :D

ainii ja oon miettiny tällästä juttuu, onk se määritetty johonki ohjekirjaan, kuinka paljon hyvää jollekkin ihmiselle tapahtuu. mul on menny nykyään hyvin pillerin ja permanentin kanssa, mut sittaas muiden ystävien kanssa huonosti. pitääkö mun tulla ja repii se hemmetin määritelmä, vai  antaako kukaan mulle ees mahollisuutta yrittää? mikä se on muilta pois jos mulla kerranki menee joku hyvin.

no mutta menen tästä tekemään historian työtäni ja miettimään näitä maailman menoja.
-Alice-


MÄ HALUUN NÄHÄ SEN!! :D

ps. olen läski.