Well my name's not Alice but I know how she felt
When her world started turning into something else

cuties

"some of the most beautiful things are unexpected (kind of like you)"

sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Im not afraid of the dark. Im afraid of whats hidden in the dark.

 pitkästä aikaa mutta sopii tunteisiini täydellisesti <3

uaah mua ärsyttää! kinataan pisaran kans jostainn ihan tyhmist jutuist (normi :D), mul sattuu lonkka nii pali et jos liikun tulee kyyneliä silmistä eikä mitään käryy miks, oon yksin kkotona ekä uskalla mennä alas ku siel ei oo valoja+mul on jano mutten tosiaan uskalla mennä sinne alas, ja sit viel mul on paha olo ja tuntuu et oksennan. mahtavaa.

saataispa me ne kokeet jo mitkä ollaan tehty... vaik tietty maantieto ja kemia hyväl tuuril 6-.. oon varmaan maininu et oon surkee mantsas ja bilsas? viime vuonna piti bilsasa kokeeseen kirjoittaa 3 suomen kahlaajaa mun vastaus: Haikara, flamingo ja kurki. ja tänä vuonna mantsan kokeessa kysyttiin venäjän yläuolel olevaa saarta ja laitoin et: Chile. Permanentti sitten kokeen jälkeen kertoi että Chile on etelä-amerikassa oleva valtio(?) :D eli olen mahtava :D matikassa onneksi aika helppo jakso meneillään mut toi kemia pelottaa. se on sellasta arvailuu aina mun osalta :D

ainii ja oon miettiny tällästä juttuu, onk se määritetty johonki ohjekirjaan, kuinka paljon hyvää jollekkin ihmiselle tapahtuu. mul on menny nykyään hyvin pillerin ja permanentin kanssa, mut sittaas muiden ystävien kanssa huonosti. pitääkö mun tulla ja repii se hemmetin määritelmä, vai  antaako kukaan mulle ees mahollisuutta yrittää? mikä se on muilta pois jos mulla kerranki menee joku hyvin.

no mutta menen tästä tekemään historian työtäni ja miettimään näitä maailman menoja.
-Alice-


MÄ HALUUN NÄHÄ SEN!! :D

ps. olen läski.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristäisi hirveästi! <3