Well my name's not Alice but I know how she felt
When her world started turning into something else

cuties

"some of the most beautiful things are unexpected (kind of like you)"

maanantai 21. lokakuuta 2013

Ai blogiin kuuluisi kirjoittaakkin välillä? Oops!


woops woops, mahtavaa Sanna mahtavaa. Olet taas kirjoittanut niin ahkerasti. Mulla on kyllä tähän hyviä syitä (just joo seli seli), ja aattelin että tuleva video jota multa on useemminki pyydelty, korvais ees osan tästä kirjoittamattomuudesta! Huomenna (ehkä XD)  saatte siis 'Weird things I do' videon!!
Mutta palataanpas niihin syihin joiden vuoksi en oo kirjotellut, eli kiireisiin! No ninkuin kaikki varmaan tietää, mä käyn koulua. no välillä vähän tulee lintsailtua, mutta ei mulla oo kuin 2 lintsausta kertynyt mun poissaololistaan. Kouluun liittyen (tai ainakin enemmän tai vähemmän siihen liittyen), on pakko mainita että olen saanut uusia kavereita! Oon aika ylpeä itsestäni, vaikken nyt ehkä niin läheinen heidän kanssaan ole, mutta mulle on jo iso asia että tutustuin johonkuhun. Vaikka eka pelotti että Heidin kanssa olemme nolanneet itsemme ihan täysin XD. Lisäksi koulutyöt/esseet/läksyt ovat perseestä.
Joo ja pelkkään kouluasioihin mun kiireet ei edes lopu! Aloitin tänä syksynä uuden harrastuksen, nimittäin Setterin! Setteri on siis ryhmä nuoria ja yksi ohjaaja, ja me tehdään jos jonkiinlaisia teatteriin ja näyttelemiseen liittyviä juttuja! tarkoituksena siis että tuolla kevään puolella tehtäisiin joku oikea näytelmä. oon aika innoissani tästä, koska meijän ryhmä on aivan mahtava!! Ja tietenkin tanssi painaa päälle, kun on näytöskin lähestymässä kovaa vauhtia. nyyh pelkään etten opi sitä saamarin koreografiaa ;_______; .

Niin ja eipäs unohdeta että mulla on "pari" Sosiaalistamediaa joihin oon kirjautunut ja joita pitäisi pitää pystyssä. Askissä saa toki kysellä ja instassa seurailla! Ja ihan outernetissäkin pitäisi elää normaalia elämmää. vähän kuvailla, vähän lukea ja vähän piirrellä/maalailla. Ei tässä paljotta jää aikaa vaan istuskella XD No ehkä olen vain tyytyväinen etten vaan istu mun huoneen nurkassa, mutta jotain tästä vielä puuttuu. en vaan tiedä mitä.
mä ja mun poikaystävä täs moi
Siinä teille nyt vähän kuulumisia, kun niitäkin pari pyyteli. Kiitos kaikille ketkä jaksaa mua täällä vielä seurailla, ootte parhaita. Yritän päästä kuvailemaan lähipäivinä, tai ainakin nyt kun on lomaa. Jotain kuvaus ehdotuksia? entä ihan vaan postaus ehdotuksia?? :)


"And never did I think that I
Would be caught in the way you got me
Push another girl aside and just give in"

-Alice-

ps. ette voi väittää ettei mun kummilapsi ois paras ja söpöin maailmassa <3 (pakollinen ihkutus)