Well my name's not Alice but I know how she felt
When her world started turning into something else

cuties

"some of the most beautiful things are unexpected (kind of like you)"

perjantai 13. heinäkuuta 2012

KYSYKÄÄ!

Heippa hei jälleen! olenpas aktiivisella tuulella! :D nomut mulla on vaan tällänen idea!
eli, idea lähti kun luin tämän ja aloin miettimään että kuinka siistiä tuo olisi! jutussa on vain pieni mutta. en seurustele kenenkään kanssa (:D), joten en voi tehdä sitä. niimpä mietin että "no ei hemmetti soikoon, mähän melkeen oon naimisissa osan mun kavereiden kanss, joten miksipä ei?" joten homman nimi on tämä:
Pistäkää kysymyksiä kommenttina, ja eräs minun läheinen ystäväni vastaa niihin! 
:D mieluiten jtn vähän jotain niinku tyyliin "missä tapasitte" tai "mikä Alicen silmien väri on" katotaan tietääkö se musta mitään, ja sillee! saatte tietää enemmän musta ja siitä! :D oke? ymmärsikö kaikki? okei, hyvä. :)
eikun siis kysymyksiä tänne päin!! <3(kuvista voi miltei arvata keneltä kyselette:D)
-Alice-

I lead not follow

heh, tulin postailemaan koska mulla on tylsää >:D oon ottanu kännykällä vähän kuvia, koska toivoitte enemmän kuvia minulta itseltäni. omasta mielestäni olen petrannut sinä jo aika hyvin!!? ;) nomut asiaan, eli kuviin! heräsin tänää aamul (päiväl) 12 aikaa, ja olin ihan hiiirveen väsynyt!! (äiti pölli mun kännykän ja otti musta salakuvansaamari)
 ilman meikkii! :D sit käytiin prismas, ja tavattiin sattumalta mun kummitätikin, jota en oo nähnyt viimeseen 10 vuoteen! sen kanssa sitten puheltiin kaikesta mahollisesta ja jne :D sit tultiiin kotiin kukkarothuomattavasti keveämpinä, ja aloin tekee muffineja!!
 tein yli 100 muffinia!! :D huomenna teen kakkupohjat ja täytän ne. huomenna myös puhallan ilmapallot, ja teen koristeet valmiiksi :) K valittaa, etten minä tee mitään omien rippijuhlieni hyväksi, mutta ei se kyllä ihan niin mene. minä valitsen astiat, leivon KAIKEN (paitsipiparit) itse, siivosin oman huoneeni(5tuntia!!!), yritän pukea itseni, puen äidin (kyllä kuulit oikein. äidilläni ei ole muotitajua), teen itse koristeet, käytän viimeisetkin pisarat mielikuvituksestani keksiessäni lisää koristeita, valitsen kukat, teen itse rippikukka kimppuni, leikkaan nurmikkoa, kastelen kukkia, autan teltanpystyttämisessä, kannan pöydät ja tuolit jne jne jne!!!! ja mulle sanotaan etten tee mitään ? :D hän itse yrittää saada vessamme edes jonkin näköisesti (tällähetkellä siellä ei ole edes vessanpyttyä!) nojaa nyt 2 jtn randomia kuvaa! :D
sänkyni yläpuolella oleva katto :D
Lyhty kirjaston ikkunan läpi! :D
ei mulla oikeen mitään muuta! :D meen kirjottaa rippikortteja kavereille! byebye!

-Alice-

torstai 12. heinäkuuta 2012

when i die and my life flashes before my eyes all im going to see is my dash


Love can be scary and wonderful and beautiful and breathtaking all at once. It’s confusing and sometimes completely hopeless. But it’s the only thing to heal hearts and wounds, no matter how deep they run. It’s worth it, whatever the pain.

mä en millään jaksanu kirjottaa joten tein tälläsen videon taas :D
ja täs teil kuvii, mitä on mun koneelle kertynyt! :D
mun uus vihko :D (näihin tulee kokoajan enempijaenempi 1Dtä O_o)
 
mun rippikynnet :)
-Alice-
ps.
One Direction playing Twister in We Love Pop magazine
Also, can we just look at this picture for a minute? What is Niall doing to Louis? How lovingly is Zayn gazing at Mr Tommo? Is that Liam's leg in front? AND WHAT THE HELL, HARRY?
 

tiistai 10. heinäkuuta 2012

Ehdotuksia?

joo eli haluisin nyt hiukan apua. kaikki siis tietävät, etten mä osaa yhtään meikata, enkä saanut ketään tuttua meikkaamaan mua tämän viikon sunnuntaina pidettäviin rippijuhliin. mulla on kirkkaan punainen hame, jossa on kristalleja, ja paljon laskoksi sen alaosassa, mutta yksinkertainen yläosa. (en laita kuvaa, sillä pukuni on yllätys)
hiuksistani tulee hiukan tämän näköiset
Updo Hairstyles For Bridesmaids

kenkäni ovat nuo jo ennen täällä vierailleet iron fistit
 ja kynnet tein tänään mutta niistä en saa ladattua nyt kuvaa tänne, vaikka yritin :/
elikkä kysymys kuuluu, minkä näistä meikeistä lättäisin naamaani? (olen myös miettinyt kultaista meikkiä)

1) vähän 'hillitympi' meikki. keltaista ja oranssin eri sävyjä (mistä toi vihree väri tulee??) ohut eyeliner rajaus.
 2) vihreän erisävyjä, vihreään silmään. itse henkilökohtaisesti tykkää vihreistä meikeistä + se luo vastapainoa punaiseen hameeseen, ja tuo katseet mun silmiin. tumma ja palksu kajalirajaus.
 3) mun oma suosikki. liila sopii punaiseen hameeseen, ja tuo vihreän silmän esiin. liilan eri tummuus asteita, ja musta ohut eyeliner rajaus.
saa myös ehdottaa omia heikkiehdotuksia, ja laittaa vaikka kommenttiboksiin linkin johonkin kuvaan :)
vastatkaa pliiiiiiiis!! en oo saanu vähään aikaan kunnon kommentteja muutenkaan!
-Alice-

sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Sunnuntai kuvapostaus

1D!
AHAHAH XD
ikävä :(
well, that helped really much??! :D
excuseme???? :D
perfection<3
WAIT WHAT!!? mistä oon tänki löytäny XD


-Alice-