Well my name's not Alice but I know how she felt
When her world started turning into something else

cuties

"some of the most beautiful things are unexpected (kind of like you)"

torstai 10. tammikuuta 2013

vaatekaappi-postaus!!!1

OH MY GOSSHHH VIHDOIN TÄÄ HETKI ON KOITTANUT!!!
Vaatekaappi huone kurkkaus!

vaatteet ei pääse oikeen edukseen, sillä huone on niin ahdas ja valotus huono + mun vaatteita on myös pesussa. toivottavasti silti tykkäätte!"Lately I’ve been thinking about who I want to love, and how I want to love, and why I want to love the way I want to love, and what I need to learn to love that way, and who I need to become to become the kind of love I want to be and when I break it all down, when I whittle it into a single breath, it essentially comes out like this: Before I die, I want to be somebody’s favorite hiding place, the place they can put everything they know they need to survive, every secret, every solitude, every nervous prayer, and be absolutely certain I will keep it safe. I will keep it safe." -Andrea Gibson


-Alice-

keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Cause girls don't want, we don't want our hearts to break in two


Väsyneet terveiset sänkyni pohjalta! Eli tosiaan väsyttää tosi paljon, ja yöunet jääneet todella niukalle kaiken pähkäilyn ja murehtimisen ja kirjojen lukemisen vuoksi. Pyörin sängyssä ja seuraavaksi kun mulkaisen kelloa, se näyttääkin 3 aamuyöllä. ugh, miten saisin hyvän unirytmini takaisin (lol, milloin mulla edes oli sellainen?). Kaiken lisäksi tuntuu että olen tulossa kipeäksi mutta ei, en tahdo, ei.


Koulun alkamisviikko on mennyt päällisinpuolin hyvin. On kivaa nähdä rakkaita kavereita joka päivä, vaikka olenkin varmana ärsyttänyt miljoonaa ihmistä energisyydellä, kovaäänisyydellä ja kikatuksella. vois vaikka vaihteeksi olla välillä hiljaa ja paikallaan mutta ei. Tanssiaiset pukkaa päälle, enkä toivo mitään niistä yhtä paljon, kuin että saisin tanssia Kitkatin kanssa. muuten en tanssi. en varmana tanssi. en.

Tänään mulla oli kamera koulussa, ja arvattavasti siitä seurasi tuon mustan ihanuuden ryöstö. kaikki tahtoivat kuvata ja kapine vaihtoikin käsiä tiuhaan tahtiin. en kuitenkaan valita. ihmiset saavat kamerallani kuvata niin kauan kun sieltä löydän päivän jälkeen asiallisiakin kuvia, ja kunhan sitä ei rikota. yleinen sääntö on, niin kuin varmasti jokainen kameraan koskeva ihminen tietää, että jos rikotat niin ostat uuden. kaverini saavat tuota lausetta kuulla varmaan aika paljon, mutta sanon sen varmuudeksi. tahdon vahinkojen korvauksen jos se rikotetaan, ja sanomalla tuon lauseen ihmiset eivät pääse livahtamaan vastuustaan.
kiitos taas kuvaajille!
mutta tässä ainoita julkaisu kelpoisia kuvia:


matikkakerho!kävin tänään muuten ottamassa kolmannen parin reikiä korviini. sattuu pirusti jos saan sanoa. mulla on allergia harjoituskorvakoruihin ja ensimmäisellä korvareikien laitolla korvat turposivat kaksinkertaiseksi :D toivotaan ettei niin käy nyt.ja ainiin! mitä pidätte uudesta ulkonäöstä? en tahtonut muuttaa taustaa paljon, sillä siitä on pidetty kovasti joten laitoin sitä reunoihin. tykkäättekö? pitäisikö blogini olla yksinkertaisempi? värikkäämpi? hillitympi?
mitä mieltä olette?"And by the way, my hearts still breaking,
 it’s gonna take me a little while to love again
I should’ve let you know,
all the ways you made me feel alive.
I guess its too late."-Aliceps. anteeksi, juuri tälläisiä virheitä pyrin välttämään mutta se tapahtui taas. kiitos Reetta, joka tulit tästä asiasta huomauttamaan. eli lupasin siinä videossa viimeviikolla että laitan linkin paikkaan josta ostin ne mutta unohdin (idiootti :D). siispä, tässä se nyt on www.sannataranailart.fi/ 

pps. tänään ei videota, sillä Laitan huomenna yllätys videon,  pysykää siis kanavalla!eikumitäh

sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Sunnuntai Kuvapostus

tämä taitaa jäädä viimeiseksi  sunnuntaikuvapostaukseksi, jossei joku ihana ihminen osaa kertoa, voiko noita kuvia poisaa picasasta muuta kuin yksikerrallaan!?

“When I was younger I would always draw swirls in my notebooks and dream of true love one day, hoping that I would someone that fit me like a puzzle piece, like a miracle.”


-Alice-