Well my name's not Alice but I know how she felt
When her world started turning into something else

cuties

"some of the most beautiful things are unexpected (kind of like you)"

keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Cause girls don't want, we don't want our hearts to break in two


Väsyneet terveiset sänkyni pohjalta! Eli tosiaan väsyttää tosi paljon, ja yöunet jääneet todella niukalle kaiken pähkäilyn ja murehtimisen ja kirjojen lukemisen vuoksi. Pyörin sängyssä ja seuraavaksi kun mulkaisen kelloa, se näyttääkin 3 aamuyöllä. ugh, miten saisin hyvän unirytmini takaisin (lol, milloin mulla edes oli sellainen?). Kaiken lisäksi tuntuu että olen tulossa kipeäksi mutta ei, en tahdo, ei.


Koulun alkamisviikko on mennyt päällisinpuolin hyvin. On kivaa nähdä rakkaita kavereita joka päivä, vaikka olenkin varmana ärsyttänyt miljoonaa ihmistä energisyydellä, kovaäänisyydellä ja kikatuksella. vois vaikka vaihteeksi olla välillä hiljaa ja paikallaan mutta ei. Tanssiaiset pukkaa päälle, enkä toivo mitään niistä yhtä paljon, kuin että saisin tanssia Kitkatin kanssa. muuten en tanssi. en varmana tanssi. en.

Tänään mulla oli kamera koulussa, ja arvattavasti siitä seurasi tuon mustan ihanuuden ryöstö. kaikki tahtoivat kuvata ja kapine vaihtoikin käsiä tiuhaan tahtiin. en kuitenkaan valita. ihmiset saavat kamerallani kuvata niin kauan kun sieltä löydän päivän jälkeen asiallisiakin kuvia, ja kunhan sitä ei rikota. yleinen sääntö on, niin kuin varmasti jokainen kameraan koskeva ihminen tietää, että jos rikotat niin ostat uuden. kaverini saavat tuota lausetta kuulla varmaan aika paljon, mutta sanon sen varmuudeksi. tahdon vahinkojen korvauksen jos se rikotetaan, ja sanomalla tuon lauseen ihmiset eivät pääse livahtamaan vastuustaan.
kiitos taas kuvaajille!
mutta tässä ainoita julkaisu kelpoisia kuvia:


matikkakerho!kävin tänään muuten ottamassa kolmannen parin reikiä korviini. sattuu pirusti jos saan sanoa. mulla on allergia harjoituskorvakoruihin ja ensimmäisellä korvareikien laitolla korvat turposivat kaksinkertaiseksi :D toivotaan ettei niin käy nyt.ja ainiin! mitä pidätte uudesta ulkonäöstä? en tahtonut muuttaa taustaa paljon, sillä siitä on pidetty kovasti joten laitoin sitä reunoihin. tykkäättekö? pitäisikö blogini olla yksinkertaisempi? värikkäämpi? hillitympi?
mitä mieltä olette?"And by the way, my hearts still breaking,
 it’s gonna take me a little while to love again
I should’ve let you know,
all the ways you made me feel alive.
I guess its too late."-Aliceps. anteeksi, juuri tälläisiä virheitä pyrin välttämään mutta se tapahtui taas. kiitos Reetta, joka tulit tästä asiasta huomauttamaan. eli lupasin siinä videossa viimeviikolla että laitan linkin paikkaan josta ostin ne mutta unohdin (idiootti :D). siispä, tässä se nyt on www.sannataranailart.fi/ 

pps. tänään ei videota, sillä Laitan huomenna yllätys videon,  pysykää siis kanavalla!eikumitäh

4 kommenttia:

 1. Tä on nyt hyvä ku noit aurinkolasei ei oo niin paljon. :) Mut tos alus on toi seuraajat jne kohta se on vähän sekava mun mielestä. Kai ssen takii ku ne menee noiden lasien päälle. Muuten tosi hyvä !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti, en tajuu mihin tarviit mun lukijoita XD mutnii, hyvä jos on silti parempi :p

   Poista
  2. ja noit tekstei en saa siirrettyy mihinkää, vaik kuin yritin :I

   Poista
 2. uus teema tai tää on tosi tosi hyvä!!!:)

  VastaaPoista

Kommenttisi piristäisi hirveästi! <3