Well my name's not Alice but I know how she felt
When her world started turning into something else

cuties

"some of the most beautiful things are unexpected (kind of like you)"

perjantai 7. joulukuuta 2012

I guess you didn't care, and I guess I liked that


 Ups, en olekkaan päivitellyt täällä :I kerrotaanpas siis elämästä jälleen!
Keskiviikona koulussa itsenäisyyspäivä 'juhlat' ja veteraanikuoro isku kävi siellä lauleskelemassa. Kävimme myös Kirkossa, ja huomasin jälleenkerran että meidän luokka on niinkin uskovainen että 2 nukahti, 4 miltei nukahti, 5 kikatteli ja loput tuijottivat tyhjyyteen.

Kirkkoilun (mikä sana) jälkeen menin Porkkanan ja Liinan kanssa Prismaan, josta tietenkin piti sitten poiketa Hesen kautta syömään. Koko kaupunkiin jäämisen idea oli, että saisimme otettua kuvia Porkkanan kanssa, mutta lopulta -16 asteen pakkanen sai legginsseissä, T-paidassa ja lyhyessä talvitakissa värjöttelevän pikkuystäväni miltei hypotermian partaalle, ja päätimme siitä sitten pujahtaa Kirjaston lämpimään suojaan.

siin mun tanssi asu! ja pari kuvaa keskiviikolta
Meidän tuurillamme tietenkin kirjasto meni kiinni 5 aikaa, ja äitini tuli hakemaan minua vasta 5.30, mikä tarkoitti että värjöttelimme yli 30 minuuttia hyisessä ulkoilmassa. Ei hätää. kukaan ei menettänyt varpaitaan kylmyydeen vuoksi. (läheltä kylä piti)
 .
Itsenäisyys päivä sitten tuli ja meni, ja ansaittu vapaapäivä kului Maantiedonkokeen lukemisessa, Äidinkielen esseen kirjoittamisessa, Linnanjuhlien pukuja katsellessa ja pipareita leipoessa. No, eihän siinä Maantiedon kokeeseen paljotta ehtinyt lukea, ja essekkin taisi jäädä aika surkeaksi yritykseksi, kun vieressä kulki kauniita naisia vielä kauniimmissa hameissa, joita minun oli tietenki jäätävä pällistelemään ja kommentoimaan tyhjälle huoneelle.
vasemmalla herkku kynnet ja oikealla mun juhla kynnet

Tänään (lauantaina) menen 'serkkuni' Ylioppilasjuhliin kuvaajaksi! yaaay, sain taas pestin kuvaamaan johonkin! eihän se tietenkään mikään iso juttu ole, ja olisin muutenkin mennyt juhiin, mutta silti! Pukuni on hieman hakusessa, enkä osaa olenkaan päättää laitanko hameen vai housut. onko ylioppiasjuhlat niin juhlava juttu? Mulla täytyy kuitenkin olla hame jossa pystyn liikkumaan ilman että rinnat pomppaa ulos tai että pelkään kaatuvani jäätiköllä XD (ei olisi kiva liukastua ja pudota mereen) ehkä siis viihdyn tuossa maskuliinisemmassa asukokonaisuudessa vai?

nyt kannattaa varmaan mennä nukkumaan, jotten joudu menemään mustien silmäpussien kanssa juhlaan! wish me luck! Xx

"And I won't cry myself to sleep like a sucker
I won't cry myself to sleep
If I do I'll die
I pray your life is sweet, you fucker
Damn you"

-Alice-

maanantai 3. joulukuuta 2012

I wanna be that fantasy that you got on your mindkamerani oli jälleen koulussa ja toivotaan ettei mulla mene pinna tän bloggerin ja picasan yhteistyön kanssa, nimittäi "kuvatila loppu". joo fuck you, ei kiinnosta, haluun vaan kuvia tänne! :D
 kiitos taas kuvaamisessa auttaneille! :)


"And I just want to tell you
It takes everything in me not to call you
And I wish I could run to you
And I hope you know that every time I don't
I almost do"
 -Alice-

ps. Laittakaa niitä kysymyksiä tulemaaaaaaan kysymyspostausta varten!! :)

sunnuntai 2. joulukuuta 2012

sunnuntai kuvapostaus

 .. :D tiedät että tä muistuttaa mua susta rakas ;D

"Love is simply an illusion 
given to us to save us from loneliness.  
 Love is just something someone says 
when they don’t want to be alone."


-Alice-