Well my name's not Alice but I know how she felt
When her world started turning into something else

cuties

"some of the most beautiful things are unexpected (kind of like you)"

perjantai 13. heinäkuuta 2012

I lead not follow

heh, tulin postailemaan koska mulla on tylsää >:D oon ottanu kännykällä vähän kuvia, koska toivoitte enemmän kuvia minulta itseltäni. omasta mielestäni olen petrannut sinä jo aika hyvin!!? ;) nomut asiaan, eli kuviin! heräsin tänää aamul (päiväl) 12 aikaa, ja olin ihan hiiirveen väsynyt!! (äiti pölli mun kännykän ja otti musta salakuvansaamari)
 ilman meikkii! :D sit käytiin prismas, ja tavattiin sattumalta mun kummitätikin, jota en oo nähnyt viimeseen 10 vuoteen! sen kanssa sitten puheltiin kaikesta mahollisesta ja jne :D sit tultiiin kotiin kukkarothuomattavasti keveämpinä, ja aloin tekee muffineja!!
 tein yli 100 muffinia!! :D huomenna teen kakkupohjat ja täytän ne. huomenna myös puhallan ilmapallot, ja teen koristeet valmiiksi :) K valittaa, etten minä tee mitään omien rippijuhlieni hyväksi, mutta ei se kyllä ihan niin mene. minä valitsen astiat, leivon KAIKEN (paitsipiparit) itse, siivosin oman huoneeni(5tuntia!!!), yritän pukea itseni, puen äidin (kyllä kuulit oikein. äidilläni ei ole muotitajua), teen itse koristeet, käytän viimeisetkin pisarat mielikuvituksestani keksiessäni lisää koristeita, valitsen kukat, teen itse rippikukka kimppuni, leikkaan nurmikkoa, kastelen kukkia, autan teltanpystyttämisessä, kannan pöydät ja tuolit jne jne jne!!!! ja mulle sanotaan etten tee mitään ? :D hän itse yrittää saada vessamme edes jonkin näköisesti (tällähetkellä siellä ei ole edes vessanpyttyä!) nojaa nyt 2 jtn randomia kuvaa! :D
sänkyni yläpuolella oleva katto :D
Lyhty kirjaston ikkunan läpi! :D
ei mulla oikeen mitään muuta! :D meen kirjottaa rippikortteja kavereille! byebye!

-Alice-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristäisi hirveästi! <3