Well my name's not Alice but I know how she felt
When her world started turning into something else

cuties

"some of the most beautiful things are unexpected (kind of like you)"

perjantai 19. lokakuuta 2012

Only the moon can touch her.

 Hello, Hello. Tällänen pikainen taas. viikko on mennyt tosi hyvin, vaikkakin se kiire on hieman stressannut. olen kuitenkin viettnyt paljon aikaa hyvässä seurassa, ja se korvaa kaiken. tänään ainakin oli hyvin hyvä päivä (ei noin voi sanoa?:D).
Huomenna, lauantaina, on koulupäivä. Menen Porkkanan ja K'n kanssa Tarvontorille keräämään kolehtia. luulin että siitä tulisi kivaa, muttei varmaan tulekkaan... :( aw. meillä on huomenna ilmaisutaidon näytös :I pelottaa ja hermostuttaa, koska mulla on yksi pähahmoista kontollani.. kyllä mä pärjän kyllä mä pärjään..
 heti perään koulun loputtua minulla on isosleiri, ja musta tuntuu että oon ainut ketä odottaa sitä edes hiukan? tottakai jännitää ja pelottaa hieman, muttei saa antaa sille periksi. aijon pitää hauskaa. saatte myös kuvia leiristä tottakai :)"He’s like the addictive flame of a match stick that you can’t help but ignite one after the other, and every time I light one up, I see a dream as the fire burns, and it warms my stone cold heart. He makes everything feel alive and so real that I’m inclined to believe it’s. And every time the flame burns out, I’m left alone in the dark again."

1 kommentti:

Kommenttisi piristäisi hirveästi! <3