Well my name's not Alice but I know how she felt
When her world started turning into something else

cuties

"some of the most beautiful things are unexpected (kind of like you)"

tiistai 26. helmikuuta 2013

Even though it’s been months, she remembers it all too well. And she hopes He does too.mistä sitä alottaisi?
Viikonloppuna olin Laitilassa isäni luona, ja mulla oli hauskaa. oikeasti. Näin Suskia pitkästä aikaa kun hän tuli yöksi, Henttua näin enemmän kuin yleensä ja olin jopa sen auton kyydissä (kyllä, olin kauhuissani)! Kävin Heidän kanssaan myllyssä shoppailemassa, ja nauroin isäni jutuille. Näin myös 6 vuotiasta Aada tyttöä, jos joku muistaa hänet. kaikin puolin ihana viikonloppu.
Ostin Myllystä kengät joita olen himoinnut jo kesäloman lopusta asti (yli puoli vuotta saatana!), ja nyt kun löysin ne alennettuun hintaan, minun oli pakko ostaa ne!
Kengät (16cm korko iiih) 50€ ja legginssit 12€
Alku viikko onkin mennyt Koulujuttuja jännittäessä ja stressatessa. Tänään olin Kirjastossa Liinan ja Laaman kanssa, ja oli kyllä mielenkiintoista. Porkkana ja Oonakin siinä näyttäytyivät! haha, tälläisia päiviä voisin haluta enemmänkin/useamminkin! kiitti siis tästä päivästä!

Huomenna menenkin katsomaan sen Les Misérables äidin kanssa (varaan paketillisen nenäliinoja) ja loppu viikoksi pitäisikin keksiä jtn tekemistä. taisiis muutakin tekemistä kuin Yhelle ihmiselle puhuminen tai Kuvaamataidon työn tekeminen. tai bloggaaminen ei sen puoleen.
Siitä puheen ollen, oon saanut yhestä tyypistä kaverin ja oon innoissani! en yleensä saa helposti ystäviä, mut hei, tää on mukavaa vaihtelua! arvatkaa muuten mitä!  tää poika kutsuu mua nimellä Alice, vaikkei se oo koskaan kuullut et käytän sitä nimeä! hihi, pienistä asioista voi olla onnellinen!


"Now here we are 
So close yet so far 
Haven't I passed the test 
When will you realize 
Baby, I'm not like the rest "


-Alice-

2 kommenttia:

  1. Huomasiks muute ku mää ja Porkkana nukahdettii kans sinne? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo huomasin ku yhtäkkii hiljeni teijänki ääni XD

      Poista

Kommenttisi piristäisi hirveästi! <3