Well my name's not Alice but I know how she felt
When her world started turning into something else

cuties

"some of the most beautiful things are unexpected (kind of like you)"

lauantai 18. elokuuta 2012

Or maybe it's just me. Maybe it's just because I'm  the one that's hopelessly  infatuated  with him - obsessed, even. Some call it love, but I'm. Not sure if I can accept that.

mä vaan tääl iskän luona. Kirjoitan tätä tekstiä kännykällä, joten virheitä arvattavasti voi löytyä paljon..
mutta niin, kuulumisia. Tiistaina alkoi koulu, ja olin näääääääin innoissani! :) ja oli kuin olikin kiva mennä siihen ankeaan homepesään, sillä näin rakkaita ystäviänikin!päivä menikin sitten nopeasti, ja palasin hyvillä mielin kotiin.
Keskiviikkona alkoi kaikki aineet, ja oli jännä huomata miten uusi oppilas luokassa reagoi luokan äänen kovuuteen :D ilmeisesti viihtyy silti.
torstai sitten menikin kaikin puolin pieleen. Ensimäinen tuntimme oli ruotsia=tuskaa. Sen jälkeen oli kaksois tunti biologiaa, josta siitäkään en tykkää yhtään. Luokkaan astuttuame huomasimme (ah-niin-ihanan) terveyden hoitajamme, jota inhoan. Pelästyin välittömästi, vaikken tiennyt mistä oli kyse. Nainen sitten vain tokaisi, että meille annettaisiin rokote. Tässä vaiheessa aloin panikoimaan. Minä inhoan lääkkeitä. Nainen sanoi, että hän antaisi ne välittömästi, ja menisimme aakkosjärjestyksessä. Minä A'lla alkavalla sukunimellä kauhistuin. Onneksi lopulta menimmekin öökkösjärjestyksessä.
terveystarkastus oli täysi katastrofi. Piikki itse ei ollut niin paha, mutta terkkarin sanat jäivät päähäni tahtomattanikin.
perjantai oli kouluaineiden puolesta hyvä, ja koulunjälkeen menin vielä kitkatin ja porkkanan kanssa kaupunkiin, mikä oli mahtavaa. :)
Sitten lähdinkin isäni luo, ja koko viikonloppu yksin, ei oikein kohota mielialaa.. Tahdon vain pois ja kotiin, mutta mietin koko ajan kuinka kamala lapsi olenkaan :( nojaa, ei iskäkään mikään malli ihminen ole.. Nojaa, piäkää te kivempi viikonloppu, kuin minun on ollut :)

-Alive-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristäisi hirveästi! <3