Well my name's not Alice but I know how she felt
When her world started turning into something else

cuties

"some of the most beautiful things are unexpected (kind of like you)"

lauantai 21. huhtikuuta 2012

Help me please!!


niinkuin otsikosta näkyy, mä tartteen apua! nopeesti! D:
Elikkä homman nimi on tää. Meijän täytyy kirjottaa äidinkielen tarina ja teemana on Fanfiction, eli tarina joka kertoo jostain julkisuuden henkilöstä tyyliin laulaja, näyttelijä tai vaikka kirjan henkilö! itselleni tämän ei uskoisi olevan vaikeaa, kun koko vapaa aikani vietän lukien niitä (:Dnolife) ja kirjoitankin tietenkin tästä ah niin suuresta riippuvuudestani, eli One Directionista. tietenkin. Mutta nyt mä en osaa päättää millasen tarinan kirjottaisin! Joten päätin tulla kysymään teiltä rakkaat lukijani, ja ranDomit stalkkaajani! mulla on kaksi suunnitelmaa enkä osaa päättää kumpi!! :D alkuperäinen suunnitelma oli, että kirjoittaisin Larry Stylinsonin, mutta tuo Nouis on todella söpö x3

1. Tarina siis kertoisi pojasta nimeltä Louis, joka on koko koulun suosituin poika. Eräänä päivänä Louis on myöhästymässä koulusta, ja juoksee kuin henkensä edestä luokkaansa kohti, sillä ei halua nolata itseään koko luokan edessä. Juuri kun Louis oli kääntymäisillään viimeisestä nurkasta, hän törmäsi toiseen poikaan, joka kantoi iso kirjapinoa. Louis alkoi välittömästi pyydellä anteeksi, ja nostella kirjoja. kun Louis nostaa katseensa, hän huomaa tuijottavansa mitä kauniimpiin syvän sinisiin silmiin joita kehystävät blondit hiukset korostivat. Louisilla ei ollut minkään näköistä käsitystä, kuka poika oli.
myöhemmin hän saa kuulla ystävältää, nimeltä Liam, pojan oleen jo kolmannesta luokasta asti heidän kanssaan samalla luokalla, muttei Louis ole vain huomannut häntä. Nyt hän todellakin alkaa huomaamaan Blondin pojan.  Louis tahtoo tutustua poikaan, vaikkei ymmärräkään miksi.
ja sitten

2. Louis istuu, niinkuin miltei joka päivä, aivan kirjaston perällä, kuuntelemassa lempi bändinsä levyä, ja lukemassa kirjoja. Yhtäkkiä kiharapäinen poika istahtaa häntä vastapäätä suuren pinon punaisi kirjoja sylissään.
"mm, tota, saisink mä istuu tähän?" kukaan ei yleensä lähesty Louisin vakio paikkaa, mutta Kiharapäätä se ei näyttänyt haittaavan. Louis vain hymyili ja nyökkäsi. Hän ei todellakaan halunnut ajatella noita kauniista kirkkaan vihreitä silmiä.
seuraavana päivänä, kun Louis jälleen kerran saapui kirjastoon ja käveli vakio pöytäänsä kohti, hän huomasi Kiharapään istuvan samaisessa pöydässä. Poika oli näköjään siirtynyt tällä kertaa Oransseihin kirjoihin. Louis käveli pöydän eteen ja istui. Kiharapää nosti katseensa, ja miltei pomppasi kattoon asti. .miten joku voi olla niin helvetin suloinen. Louisin teki mieli lyödä itseään tuosta idioottimaisesta ajatuksesta.
"terve taas, tänään oransseja kirjoja vai?" Louisin silmät olivat kuin nauliintuneet toisen vihreisiin silmiiin.
"mmh, joo.." kiharapää vastasi "Mä oon muuten Harry".
"Louis"
Kummatkin hymyilivät.


joo sori noi on tosi tyhmästi/tylsästi kirjotettu, mut yritän vaan saada tän nopeesti postattuu, jotta saan vastauksen nopeesti ja voi alkaa kirjottaa!! :D
KERTOKAA MIELIPITEENNE KIITOS!!!!

-Alice-

10 kommenttia:

 1. KAKKONEN!! maailman suloisin ajatus + Larry!
  voitko laittaa sen sitten vielä tänne blogiin!!! pliiiiiiiiiiis!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Larry=mjahtava! :D
   no en kyl tiiä kehtaanko D: ehkä, jos saan hyvän numeron :D (9-10 xD) muistuttakaa mua! :D

   Poista
 2. Ihania tarinoita molemmat mut ET TEE NIISTÄ HOMOJA SENKIN! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyst! ei kerrota kenellekkään et ne on homoja :D voit kuvitella Louisin vaik tytöks XD HOMOT ON PARHAITA!

   mut kerro kumpi kuulostaa paremalta! :D

   Poista
 3. sori Niall.. LARRY STYLISON! :D ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I beg your pardon? mä jo luulin et voisit jopa suostuu Nouisiin mut.. XD LARRY STYLINSON!! <3

   Poista
 4. SÄÄ ET tEE SIITÄ HOMOA! mää kiroan sut jos teet siitä homon! jumalauta!! XDDDDD

  VastaaPoista

Kommenttisi piristäisi hirveästi! <3