Well my name's not Alice but I know how she felt
When her world started turning into something else

cuties

"some of the most beautiful things are unexpected (kind of like you)"

tiistai 31. tammikuuta 2012

last week was aputsikapudapu week!


Warning! pitkä postaus!!!

joo elikkäst koneeni meni rikki kun kävin iskän luona. se oli jo vanhuuden heikko, mutta silti tärkeä minulle.. sitä ei voinut enää pelastaa.. sen emo levy (lue:emoalus >:D) oli heikentynyt käytössä. R.I.P kaunis pieni läppäriparkani :'''( nomut nyt mul on uus hieno kiiltelevän musta iso kannettava (permanentti tykkää ;D)

ookkei eli kerronpa tässä maailman menosta, eli mitä minulle on taphtunut kuluneen viikon aikana eliikkäst alotetaanpas tuosta 26 päivästä eli viiime torstaista (otteet hiottu päiväkirjastani)

"Tänään oli 9 luokkien tanssiaiset. siellä se mun rakas pikku Paperi tanssi Pulleen isoveljen kanssa (XD) valssia. 9 luokkien tanssit, on perinteinen juhla meidän koulussa, ja sellaiset pidettiin viime vuonnakin. ,mutta silloin se ei ollut itselleni niin tärkeää, sillä en tuntenut sieltä ketään. Tänä vuonna siellä kuitenkin pli Paperi, E jonka ihanaa blogia luen ja muita Paperin luokkalaisia, joita olen stalkkaillut mm. täällä bloggerin maailmoissa. tietty siellä oli myös näitä ah niin ihania Lissuja joita niin paljon vihaan :D
Tanssien päätteeksi oli loppusilauksena vielä parin vaihto, jossa 9 luokkalaiset saivat hakea parikseen 8 tai 7 luokkalaisia tanssimaan. Paperi oli tietenkin ilmoittanut jo 4 kuukautta aikaisemmin ett jumalavita sä tanssit mun kanssa, ja mitä minä siihen menisin  valittamaan <3. no hän siis joka tapauksessa tanssi kanssani Valssia, ja kikatin koko ajan! ihan hyvin se kai meni.

kun kappale päättyi juoksin nopeasti omalle istuma paikalleni vartioimaan kameraa, mutta en ehtinyt edes istumaan kunnolla, kun joku Random tummatukkainen poika tuli siihen mun ja L'n eteen ja sano 'Hei punapää' ja oli sillee et tuu tanssii. ite vaan katoin sitä ja olin ihan et mitävittuu :D sit vaa huusin siin et ' AI MÄÄ VAI??!'  ja nousin ylös. luulin et siin olis vaa yks tanssi mut kas kummaa siin oliki kaks ^^ ait se oli et
'Kai sä osaat valssia'
'nojoo, mut mun tanssi taidot ei oo mitää maailman parhaimpii..' se vaa nauro mulle :( :D

sitku alettiin tanssii ni se kysy et
'Onks anime kivaa?'
'Onk toi jotain dissaamista vai?'
'Ehkä'
HAHA lol nauroin sitä :D
ku oltiin vähän aikaa tanssittu se vaan tokas et
'oot sä kyl lyhyt!!!!"
kattosin sitä murhaavast ja sanoin 'Anteeks vaan, mut mää varpustan jo!'
minkä mä sille voin et oon lyhyt :D
 loppu tanssi me vaan naureskeltii jollekki ihan randomeille jutuille

se oli ihan kiva tyyppi, ja hauskaki :D

Pullee sano, et tän pojan,  piti hakee sitä, mut ne ei löytäny toisiaan ku pullee istu siel jossain nurkas piilos, ja sit se vissii lähti ettii hakee L'lää, ko se on pulleen kaveri, mut L ei suostunu tanssii ni se vissii otti mut siit vierest :D eli tiedän ketä syyttää tästäkin nöyryytyksestä!! :D


ja hei hei hei btw, Pullee hakee meijän riparille!! toivotaan et se pääsee!! I <3 Pullee ! meil menee ain nii hemmetin kovaa, ja sen kans saa nauraa!! ihana tyyppi! <3
nam <3

huomenna äidillä on vapaata, joten mennään hiukan tutkimaan kesätyö paikkoja ja sillee!"


sitten 27 päivä

"Tapasin tänään ekaa kertaa pihkan poikaystävän, M'n! se oli pidempi ku Pihka :D ensivaikutelma! :D se hymyili koko sen ajan ku kattosin niitä. se hymyili ja Pihka hymyili. oon onnellinen niitten puolesta, ja toivon et toi niitten juttu kestää! vaik M sanoki mua lyhyeks T_T :D mut ne on pihkan kans tosi pelottavii ja pihka lääppii mua koko ajan O_O :D ne työn sellasen purkanki mun suuhun, mikä on sitä ennen ollu kummanki niitten suussa.. yök O_O :D nojaa..
ps.Pullee pääs meijän ripariin jee!!! <3 love ya!"

28 päivä
"mulla on tylsää.. en oo tehny mitään koko viikonloppuna.. Pisara soitti, se hyvä puoli tässä päivässä. ja olen saanut piirrettyä tosi paljon! taino oikeastaan maalattua. ja sain tehtyä myös koulu jutuja mikä on hyvä asia. muuta en sitten oo tehnykkään"

30 päivä
"tänään on poijun synttärit. mulla on ikävä sitä. no, onnea syntymäpäivänäsi rakas siskoni! meitä ei ehkä sido sama veri, mutta sulla on puolet mun sydämestä! <3"
se loppu :(

ja tänään eli 31 päivä, ei oo tapahtunu oikeen mitääääään
oon aika no life :D
mentiin koulunjälkeen pulleen kans  kirjastoon ja sit H tuli kans sinne ja jäätiin siihen sit juttelee vähäks aikaa, kunnes kaikki pääty siihen, et mä hinailin siin niitten kans pulleen äitii et se vois heittää H'n ja pulleen kotiin. sen jälkee mä aloin miettii sitä et miks en suostu mun kavereiden porukoiden kyytiin. en vaan haluu olla vaivaks. päätin kuitenki yrittää totutella siihen. oon koko elämäni aikana ollu vaan pari kertaa mun kavereidenporukoiden kyydis ja seki on ollu paperin mutsin (jotka lasken miltei perheekseni), Peräsimen mutsin (jotka olen tuntenut miltei 11 vuotta) ja Pisaran mutsin kyydissä, mikä oli silkka painajainen.. :D lol :D mut mä aijon yrittää!

ajattelin muuten toteuttaa tämän kuva jutun, mikä nyt on pyöriskellyt bloggerin maailmoissa. aloitan huomenna (kirjoitin ne yhteen gagtettiin)



-Alice-
ps.
Jokainen kynän veto,
jokainen sivellin veto,
ja jokainen kumin pyyhkäisy,
kertoi siitä,
että tämä on sitä mistä
olen aina unelmoinut.


6 kommenttia:

  1. Mä en oikeasti ole sitten syyllinen mihinkään. 8''D *juoksee piiloon kirkuen*

    VastaaPoista
  2. kaikki on sun vika!! :D mä niin syytän teitä tästä kaikesta!! :''D *juoksee perässä haavi kädessä*

    VastaaPoista
  3. En mie tehnyt yhtään mitään, en tehnyt. >o< *hyppää haaviin* ♥

    VastaaPoista
  4. teitpä teitpä!! :D sie olit siel pimees nurkas yksi istumas kolmipyöräsen vieres!! (en todellakaan tiiä mistä toi kolmipyöräne tulee..:D) *sulkee haavin ja vie sut kotiin ja laittaa saaliinsa lasipurkkiin* <3

    VastaaPoista
  5. OONAMINAM toi kuva siis ;) ja repesin totaalisesti tota teijän keskusteluu XD

    VastaaPoista
  6. mitääh repeileksää meit :D emmää kyl repeilish yhtää eeen :D:D:D mut joo ihana kuva pakko myöntää!! <3 :D

    VastaaPoista

Kommenttisi piristäisi hirveästi! <3