Well my name's not Alice but I know how she felt
When her world started turning into something else

cuties

"some of the most beautiful things are unexpected (kind of like you)"

lauantai 27. huhtikuuta 2013

Paniikin valtaama Pääsykoe ja rankka kouluviikko


 

Maanantai ja tiistai meni mun kohdin aika hämärissä merkeissä, enkä oikeastaan muista siitä mitään. so let's not write about it.
Keskiviiko olikin sitten aamusta lähtien hirveää panikoimista. Yöllä en nukkunut miltei lainkaan, ja aamulla heräsin aivan liian aikaisin. olin varmaan huvittava (lue: karmaiseva) näky juuri herättyäni.  aikamoinen paniikkihan siinä tuli, ja sain sen loppumaan vain koska tiesin että piti. Muuten aamu meni rauhallisissa merkeissä; laitoin hiukset, yritin syödä, puin vaatteet jne. ajomatka turkuun sujuikin sitten äidin kanssa niitä näitä jutellen ja uudesta takista haaveillen.
 ajettiin kello 12.45 tulevan klassikon koulun eteen ja mun kädet tärisi enemmän ku pitkään aikaan. sisälle päästyäni löysin Robertin, jonka seura onneksi helpotti mun oloa. siellä oli tosi paljon porukkaan, ja ne kaikki tuijotti, mut onneks oltiin jonossa jo 18. joten ei jouduttu odottaa kauheen kauan. henkilöllisyytemme todistettua meille annettiin sitten laput jossa kerrottiin mihin pitää mennä ("luokka 312, menkää kolmanteen kerrokseen ja kävelkää käytävää eteenpäin" "ööh, misä kerrokses me tällä hetkellä ollaan...?" awkward minä taas vauhdissa). No siellä sitten juteltiin Robertin kanssa luokan edessä, ja hän sanoi jotenkin osuvasti että "pian kiipeet tohon kaiteelle (oltiin siis 3. kerroksessa) ja alat roikkumaan siitä pää alaspäin". ja kyllä, juuri siltä musta tuntui.. :D kokeesta en tahdo puhua, sillä se meni täydellisen perseelleen, enkä usko pääseväni sinne. ei siitä sen enempää.
No, koska olimme jo Turussa niin miksi emme käyttäisi sitä päivää lohtushoppaillen? Mulla meni rahaa n. satasen, mikä on paljon. no kai se kerran vuoden on sallittua.. eikö? ei vai? no vittu. joka tapauksessa mulla oli hauskaa äidin kanssa, vaikka totesin ettei 11 sentin koroilla kannata kävellä 6 tuntia putkeen kaupungilla. Ajomatka takaisin Raumalle meni matikankokeesta Whatsapissa puhuen ja äidin kanssa jutellessa. Illalla luin vielä matikan valtakunnallista varten.
Ostoksia:

Torstaista ja eilisestä mulla ei oo muuta sanottavaa kuin, että mulla oli pitkästä aikaa kivaa tanssissa, en kehtaa puhua englantia turisteille vaikka pitäisi, ja tuli taas todistettua etten ole hyvä koulussa.
Tänään siivosin mun huoneen, ja vietin lopun päivän Iidan ja Nikken kanssa. käytiin cafe salissa ja sitten tultiin meille. pakko sanoo et aika mielenkiintoinen kokemus, ja sen ainakin sanon, ettei nikkeä kannata kyytsätä pyörällä. pari kertaa meinattiin kaatua, yritys hakata poika oli kova, ja nauroin niin etten pystynyt polkemaan. ja kyllä minä poljin, toi yks istu takaritsalla. Mut joo, mulla oli tosi hauska päivä.
 tässä mun turhistakin turhin postaus jossa ei mitään ideaa niinkuin yleensäkkään, joten nyt häippäsen lol.


”I was supposed to be skiing with my friends, drinking hot chocolate by the fire, just having an all around good fucking time. And you know what? I couldn’t. I couldn’t fucking enjoy myself because I didn’t say goodbye to you, and this is so fucking bullshit because I didn’t mean to fall in love with you, but I did anyways, and now I can’t get your stupid curly hair and your stupid green eyes out of my fucking mind.”

-Alice-

2 kommenttia:

Kommenttisi piristäisi hirveästi! <3