Well my name's not Alice but I know how she felt
When her world started turning into something else

cuties

"some of the most beautiful things are unexpected (kind of like you)"

sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

"I'm gonna finish him like cheesecake"
Eikäh, huomenna taas koulua. Ens viikosta tulee taas 'kiireinen' kaikkinen kouluhommien, elokuvien ja siivoomisen keskellä. Huomenna menen leffaan kattomaan sen Pitch Perfectin, jota oon odottanu tosi kauan! Toivottavasti siellä ei oo ihan hirveesti porukkaa, vaikka se onkin ensi-ilta.. kai sieltä silti yhdelle ihmiselle istumapaikka löytyy! :D

Tumblr_mjfffve6yc1s1cpdyo1_500_large

Keskiviikkona meillä on väittelykilpailu, johon en tahtoisi osallistua. muuten kyllä tykkään siitä, muttakun aiheet ovat enemmän kuin huonoja (+ en ole hyvä siinä). Mitä teen jos joudun vastustamaan homo avioliittoja? vastaus: yritä väittää vastaan mutta epäonnistun koska en pysty perustelemaan :'D no ehkä selviän.
One-direction-niall-horan-tired-concert-just-leave-me-here-to-die_large

En kirjoittanut haastetta eilen, sillä se oli omlla tavallaan tylsä. teen tälleen varmaan aika useasti, että yhdistän 2 haastepäivää.


9. viisi outoa asiaa joista tykkään

 1. Englannin kielisten tarinoiden vuorosanojen lukeminen ääneen.
mun mielestä se on vaan hauskaa, ja opettaa mua lausumaan sanat oikein :D

2. Se et ihmiset käyttää mun nimeä keskustelussa.
jos sitä miettii niin useat ei oikeesti tee niin

3. se et ihmiset varaa mut johonkin asiaan mukaan
mitä kauemmas ajassa, sen paremmalta se tuntuu. "voitko olla ens viikolla?" "tuut sit kahenviikon päästä taas" "tuu ens kesänä meijän kans sinne" "sitku ollaan aikusii niin tehään tollee". se on oikeesti tosi kivaa :D

4. jos joku sanoo "tää ihanku Sanna"
tai jos ihmiset ihmettelee miksi teen jotain niin selityksenä ne sanoo "koska se on Sanna"
jos siis joku asia muistuttaa mua

5. Jos kuulen toisen äänestä että se hymyilee
en tiiä voiko sen kuulla, mut näin asia on.

10.täydelliset ensitreffit

tbh, en ikinä haluis sellasii perus treffejä et eka mennään vaikka keilaamaan ja sitten italialaiseen ravintolaan syömään. ei, ei ikinä.
Parhaat treffit olis huvipuistossa. Miettikää nyt. Sun ihastuksen kanssa vuoristoradassa ja jos sua alkaa pelottaa voit ottaa sen kädestä kiinni. tai jos sua ei pelota, voit ottaa sen kädestä kiinni, nostaa kummankin kädet ilmaan ja kirkua. Voisitte pelasta kaikkii pelejä, ja (niin klisee kun se onkin) voittaisitte ison pehmolelun jota kumpikaan ei jaksa kantaa, mut haluu pitää.
mun mielestä se olis loistavaa.


I don’t believe in Hollywood type of loves. I just don’t. I believe in reason, not destiny. Destiny is some kind of compromise people make with their own lives. It is a green card, a declaration of the fact that they are innocent. 
It was destiny, no one had to do anything with that, it was written in the stars, I’m not the one to blame because my life is a failure. I can’t think like that. 
It only made my blood boil in an itchy way that urged me to move on, fight more. I never thought of my life as some sort of weird drama, I not a character. I’m a realist. I know that I have to fight for everything I want, no questions, no second thoughts.

-Alice-

2 kommenttia:

 1. Mennääks Sanna huvipuistoon. owo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vaan jos voitat mulle jättipehmolelun ;)
   (etkö sä muuten ollu se ketä ei tykkää kaikist laitteist XD)

   Poista

Kommenttisi piristäisi hirveästi! <3