Well my name's not Alice but I know how she felt
When her world started turning into something else

cuties

"some of the most beautiful things are unexpected (kind of like you)"

maanantai 31. joulukuuta 2012

2012

 Tumblr_mfm04br1rn1qlwljzo1_500_largevuosi 2012 täyttä paskaa vai ehkä myös hipaus kultaa? aloin miettimään tuota kysymystä luettuani Nikken blogia, kun hän oli tehnyt postauksen kuluneesta vuodesta. aloin miettimään, mitä tänä vuonna on oikeastaan tapahtunut? joka vuosi tuntuu siltä että mennyt aika oli tylsempää ja 'huonompaa' kuin edellinen vuosi, mutta eihän se niin ole, eihän?

Jos joksikin tätä vuotta pitäis kutsua, se oli Parantumisen vuosi. Ujous, Ruoka ja Minä itse on mua pidäteelyt niin kauan, etten edes jaksa muistaa. nyt ujous kaikkoaa japuhun ihmisille, Ruoka ei oo niin paha ongelma kuin ennen ja Minä.. Nojaa, oon sitä mieltä et mä oon ite muuttunut, mutten kuitenkaan. sitä ei pysty selittämään.

Tumblr_mfjia4910w1rsudtno1_500_large
Vuonna 2012 on tapahtunut muutakin kuin 'Parantumista'. Ystäviä kaikkosi, ja uusia tuli tilalle. Ihastuin, petyin ja Rakastuin. Pidin hauskaa muiden kanssa ja tutustuin mahtaviin ihmisiin. Sidoin elämänmittaisia siteitä, ja hajotin sellasia sidoksia mitkä satuttivat miltei kuolettavasti. Opin asioita ja kompastelin. Kaaduin portaissa enemmän kuin laki sallii. luin yli 1000 kirjaa ja kirjastossa vietin aikaa enemmän kuin nukkuen. Opin sanomaan vastaan isälleni, ja pitämään pääni. Sarkasmista syntyi selviämisväline ja Englannin kielestä rakkaampi kuin omasta Suomenkielestäni. paljon on tapahtunut.

Tein asioita joita en uskonut ikinä tekeväni, ja opin ettei kannata katua jo tehtyjä asioita. elä hetkessä. Kerro miltä tuntuu. Noi kaks on ollu mun tavoitteita tälle vuodelle ja tein ihan hyvää työtä. Elin hetkessä ja katsoin vain eteenpäin, sillä muuten en pääse eteenpäin. 'Tunnustin' Rakkauttani toistamiseen, ja olin olen onnellinen siitä että kerroin. en olisi muuten päässyt yli tunteistani, enkä kokea asioita joita niistä seurasi.
Tumblr_l9scjjgsan1qamejgo1_500_large_large
Vuosi ei ole ollut huono, vaikka se onkin satuttanut paljon. arpia syntyy ja vanhoja haavoja katoaa.
Iloa on tottakai koettu. Rippileirin ilo, Särkänniemen reissu, Kirjastossa vietetyty tunnit ja kahviloissa tuhlatut rahat.
Olen uusiin ihmisiin tutustunut ja vanhoihin ihmisiin tutustunut paremmin. Juulia, Niklas, Julia ja Liina nyt ainakin.
Pointti on, että mitään en kadu ja että tätä vuotta tulee ikävä, mutta otan vuoden 2013 ilolla vastaan, ja toivon että siitä tulisi Lämmön ja hyvien muutosten aikaa!

Hyvää Vuotta 2013 kaikille ihanille lukijoille! 

249941_102704036566547_1819162385_n_large

-Alice-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristäisi hirveästi! <3