Well my name's not Alice but I know how she felt
When her world started turning into something else

cuties

"some of the most beautiful things are unexpected (kind of like you)"

maanantai 28. toukokuuta 2012

Simple Star Tattoo

laiskottaa ja väsyttää mikä tarkoittaa että ajattelen liikaa asioita. ajattelen ystäviäni, menneisyyttä ja Häntä.
Mulla on ikävä sitä aikaa kun istuttiin vaikka 6 tuntia putkeen kovalla kalliolla kirkon pihalla ystävien kanssa, ja naurettiin mille tahansa. niitä hetkiä kun oltiin uimassa yhdessä olon takia, eikä poikien ja ruskettumisen. sitä kun puhuttiin mesessä myöhään yöhön asti, ja vannottiinn ikuista ystävyyttä. hassua, ettei siitä ole kuin pari vuotta. joillain tavoilla tämä vuosi on ollut yllättävän hyvä, ja jollain tavoi täys katastrofi. mä ja mun teini vuodet :D
ja olen ajtellut, etten tahtoisi Hänen unohtavan minua, vaikkei me puhukkaan miltei koskaan, eikä me nähdä pitkiin aikoihin koulun loputtua. Jos hän nyt ylipäätään huomioi minua muutenkaan. Kyllä kai. ainakin Hän sanoo 'moi' välillä, onhan sekin jotain?
huoh. oon masentava ihminen :/ nyt vaan on sellanen fiilis, mutta huomenna oon taas varmasti ihan pirtee :) tällänen mä vaan oon, jos oon liian kauan yksin, masennun :D

ainiin ja sain muuten taas kysymyksen! :) näitä saa laittaa enemmänkin! ihan randomeita vaan tulee, kos näihin on kiva vastata! :D
tottakai sillä olisi merkitys! :D ekana haluan mainita niille, jotka ehkä niin kuvittelevat että tämä ei johdu siitä että One Directionin Harry Stylesillä on sellainen !! se on eripaikassa, kun sen itse haluaisin, enkä edes tiennyt siitä, ennenkuin näin myöhemmin kuvan siitä! olen halunnut tätä tatuointia jo miltei 2 vuotta, ja Harryllä ei ole ollut sitä edes niin kauaa!! pidän ehkä 1D'stä, mutten ihan tatuointia ottaisi heidän mukaansa!

Tumblr_m2wxezklf51ruqijto1_500_large


ja sitten kunnolla kysymykseen, eli tähti tatuoinnista haaveillut olen jo kauan, enkä välttämättä tahdo sitä korvantaakse, mutta sekin on yksi vaihtoehto. toisia ovat, käteen, rintaan, korvalehteen, niskaan, tai sormeen. korvantaus on vain hyvä, sillä olen nuori ja tatuointeja ei hyväksytä niin helpolla (Esim työn haussa, kouluissa tai muutenkaan yhteiskunnassa jne)

417065_363143400381762_351197351576367_1310557_192883454_n_large

 Tähti kuvio itsessään merkitsee monia aisoita.
Haluaisin joskus tulla ihmiseksi, joka muistetaan nauravaisena, ja joka sai ihmiset aina hyvälle tuulelle. ihmisenä joka oli aina iloinen. ihmisenä joka 'hohtaa' positiivisuutta  kuin tähti :)
Haluan että ihmiset muistavat mun nimen, ja että musta joskus vielä tulee jotain hienoa!
Haluaisin, että kun ystäväni katsovat joskus vanhuksina taivaalle, ja mä en oo enää niiden elämässä, ne muistais mut ihmisenä jolla oli tähdenmuotoinen tatuointi ja siivet (haluan siipi tatuoinnit).
haluan kuvion olevan yksinkertainen, ja hyvin pieni. haluan sen kertovan tarinan. tarinan tähdestä, joka syntyi taistellen
Tähti tatuointi merkitsee yleisesti myös estottomuutta, sosiaalisuutta ja huomionhakuisuutta. Tähti kertoo Kodista, ja kodin rakastamisesta.
Tähti kertoo myös, menetyksestä. Siitä, että minulla on joku, joka nyt on tähtenä taivaalla.
olen myös aina pitänyt astronomiasta, taikuudesta ja horoskoopeista, jotka siis littyisivät tähteeni.
ja näiden syiden lisäksi, minä yksinkertaisesti rakastan tähti kuviota :D
ainut miinus tässä on se, että niin monella on tähti tatuointi. :/ tatuoinneissa on taas se hyvä puoli, että ne merkitsevät jokaiselle ihmiselle eri asiaa! :)

Tumblr_m157uwf7tx1qiba8io1_250_large

ei mulla oikeen muuta. huomenna taksvärkki, joten koko päivä kotona :)
-Alice-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristäisi hirveästi! <3