Well my name's not Alice but I know how she felt
When her world started turning into something else

cuties

"some of the most beautiful things are unexpected (kind of like you)"

sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Hyödytön kuin tuulilasin pyyhkijä hanhen perseessä...

tää postaus nimittäin :D ei mitäään järkevää selitettävää :D

huomen sit taas kouluun...
ei millää jaksais mut pakko se on..
eka fysiikan kaksoistunnit, sit äikän kaksois tunnit (kidutusta) ja sit bilsan kaksois tunnit ja sit viel ruotti, jossa varmaan saadaan kokeet takaisin eli sellainen söpö 5+ paperin oikeassa ylänurkassa.
buu-yah..

nomut jotain hyvää huomisessaki on! Pisara tulee meille tekee jtn herkkuu tiistain ystävän päivä kaupitteluun :) (pilleriki tulee ehkä muttei se varmaa muista :D) mite ois kääretorttu? ;)

tänään (olik se tänää?) Heräsin Pisaran soittoon ja hänpä keroikin jotain niin suloista, mutten sitä tässä paljasta x3 iih <3 
iiiih <3


tämä päivä on muuten mennyt..

kuunnellessa musiikkia (onedirection<3)


syödessä pitsaa ja karkkeja, miettiessä maailman menoa

lakatessa kynsiä ja maalatessa.


mitäs muut mul viel oli? selitänpä tässäny sitte jotain randomei asioita :D elikkä..

14 päivä eli sillon ystävänpäivänä meijän koulus on liikennevalo-päivä elikkä jos pukeudut punaseen- oot varattu, jos keltaseen- oot ihastunu tai sul on pelii jonku kans, tai jos vihreeseen- oot villi ja vapaa :D itse pukeudun varmaan enemmän vihreään mutta kai sitä keltaista ja punastakin pitäisi sinne väliin ujuttaa :D en oikeen tykkää täst liikennevalo-ideaast mut menkööt paremman puutteessa :d parempi tää on ku joku 'pukeudu punaiseen-päivä' en muutenkaan niin tykkää oikeen ystävän päivästä. tai oikeastaan en tykkää kun sillon ihmiset hyppii nurkkien takaa halaamaan :(

ja sit 15 päivä on sitten se rippi ryhmän aloituskokous kalliokamarilla! siel tutustutaan muihin ja muutenki :) hiuka kyl pelottaaa D: en oikeen tykkää tollasist ekatapaamis hommista, kos siel kuitenki on jotain älyvapait leikkei misä joutuu kertoo ittestää ja kaikkee.. mun mielest ne on tyhmii *3* no mut ei se varmaa nii paha oo ku siel on Pullee, Pilleri ja Permanenttiki :)

mitä suunnitelmia teillä on Ystävänpäiväksi? menettekö ulos kumppaninne kanssa, vietättekö kaveri illan, vai pysyttekö visusti neljän seinän sisällä halauksia peläten niinkuin minä? :)
-Alice-

ps. mul on ikävä Pulleeta :( onneks huomen nähää <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristäisi hirveästi! <3