Well my name's not Alice but I know how she felt
When her world started turning into something else

cuties

"some of the most beautiful things are unexpected (kind of like you)"

perjantai 5. huhtikuuta 2013

Kuulumisia, blogi asiaa ja kysymyksiinne vastaamista


kuulumisia:

viikko mennyt kokeisiin lukemiseen merkeissä, sillä taloustietokilpailu on huono juttu sellaselle pölkkypäälle kuin minä.
Oon myös lupautunut meijän koulusta tehtyyn museo juttuu, oppaaksi. yay for that. eli vietän siellä aina välillä päiviä, vaikka pelkään että se vaikuttaa mun koulumenestykseen. mulle saa pitää tukiopetusta *silmienräpytystä*  saatte kuvia museo elämästä jossain vaiheessa. Tänään meillä oli eka päivä siellä museorakennuksessa oikeesti tekemässä jotain, ja mulla oli tosi hauskaa. mutta se johtuikin seurasta. ja Maritasta. Ja siitä että talo on koristeltu nännien näköisillä koristeilla. ja siitä että meitä väsytti.
lauantaina aattelin mennä leffaan kattoo Oz, koska sen viimeinen näytös tulee silloin. parempaakaan tekemistä ei näillä näkymin niinkään ole. Lauantain on kans isoshommia, joten nään ees vähän ihmisiä yay!

blogi asiaa:

oon miettinyt oikeesti tosi paljon kaikkea blogiini liittyvää, sillä oon  harkinnut  kaikkea blogin poistamisen ja uuden muotiblogin alotuksesta. oon miettiny mm. et pitäiskö mun 'julkistaa' tätä blogia esim. facebookissa? tai lisätä tää blogilistalle, kun monet niin nykyään tekee. jotenkin kuitenkaan en halua sitä.
oon myös miettinyt etten tekisi enää videoita, sillä niistä kuulee niin paljon negatiivista puhetta joka paikassa. kaikki puhuu kuinka tyhmältä joku siinä ja siinä videossa näytti, tai kuinka tyhmiä se puhui. en halua joutua sen kohteeksi. Oon kans miettinyt, et pitäisk mun muokata mun kirjoitus tyyliä?
Oon jälleen ajatellut miten voisin parantaa tätä blogia, ja sitä, miettiikö kaikki muut sitä yhtä paljoin kuin minä. oon myös pähkäillyt mitä kaikkea tänne kirjotan. kirjotanko liian paljon lifestyleä ja liian vähän mielipiteitä jne.
Haluan toivon että vastaisitte mulle näihin kysymyksiin nii hyvin kuin osaisitte, koska tehän tähän voisitte vaikuttaa, eikö? :)

ja jälleen syytämme suurimmasta osasta näistä Laamaa, sillä hän saa blogini kuulostaman huonolta (vaikka väittää ettei näin ole, hah) XDMulle on taas tullut kysymyksiä liittyen erilaisiin asioihin liittyen eli:

syötkö nykyään normaalisti?
Syön. tai ihmisenhän pitäisi syödä jtn 5-6 kertaa päivässä, ja mä syön vaan 1-3, mutta se riittää mulle. joinain päivinä en välttämättä syö mitään, mutta niin tapahtuu harvoin. unohdan välillä syödä, kun en tunne nälkää. + oon tosi nirso, jos se lasketaan tähän XD muuten syön normaalisti.

urheileks sä paljon? taisiis sulla on hyvät jalkalihakset :D
kiva että tiiät onko mulla hyvät jalkalihakset.... :D
mut ei en urheile niin pali. pyöräilen välillä kouluun, kävelen aika pali ja harrastan tanssia. oon aika huono kaikis urheilulajeissa. mulle ei kannata antaa jalkapalloa tai jääkiekkomailaa, eikä mua edes kannata pistää juoksemaan, sillä juoksen ihmisiä päin tai kaadun tai kierin ja... joo.. you got the point.


sanot että oot Panseksuaali. millon sä tajusit sen.
ootko sä Heteroseksuaali? millon tajusit olevas hetero?
ootko sä homoseksuaali? millon tajusit olevas homo/lesbo?
ootko sä aseksuaali? millon tajusit sen?
ootko koprofiili? Ok, älä kerro enempää.
ei sitä yhtäkkiä herää aamulla ja tajua "Hei, Taidan olla Panseksuaali!". en osaa kertoa millon tajusin sen.

Millasia blogeja seuraat?
lifestyle, kynsi, muoti, syömishäiriö, ruoka, kauneus jne jne jne. jos sun blogi on hyvä, vaikka kertoo mistä vaan, voin alkaa seuraamaan sua.


Mulle on myös tullu pyyntöjä tehdä postauksia. Fanni pyytää että teen postauksen 7, 8 ja 9 luokista erillisinä postauksina, mutta ongelmana on, etten löydä kuvia 7-8 luokasta paljoa. oon ehkä hukannut sen muistikortin. fuck
toinen pyyntö on meikkivideo/tutoriaali. en ole oikein tämän kannalla, juuri koulussakin kuulemien kommenttien vuoksi. kaikki aina dissaavat meikkitutoja, enkä ehdointahdoin haluaisi negatiivista huomiota blogiini pällistelemällä naamani kanssa meikit kourassa.

"the softest hands I've never held 
Probably never tell, 
You're the strongest love that I've ever felt "

-Alice-

ps. mun blogiin on haettu sanoilla 'siisti työpöytä' ja 'perus suomalainen paska'. ihan oikeesti nyt ihmiset Who do you think I am? XD

8 kommenttia:

 1. Vaikka sä hymyilet, sun silmät näyttää tosi surulliselta.

  VastaaPoista
 2. Jos sä ikinä teet postauksen seiska tai kasi luokista niis ei sit oo yhtäkää kuvaa must :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo siis, blurraan kaikkien naamat ketkä sitä vaatii! :D

   Poista
  2. mun naama blurrin kautta, seiska ja kasiluokka oli pimeetä aikaa.

   Poista
  3. sä oot vieläki tarpeeks pimee, mut okei. ei mulla sust pali kuvii oo ees :p

   Poista
 3. tee postaus missä keräät vaatteita nettikaupoista, ja teet niistä kollaasin! :) please!

  VastaaPoista
 4. jatka videoiden tekemistä ne o parhait!

  VastaaPoista

Kommenttisi piristäisi hirveästi! <3