Well my name's not Alice but I know how she felt
When her world started turning into something else

cuties

"some of the most beautiful things are unexpected (kind of like you)"

tiistai 18. joulukuuta 2012

Christmas grumbling

Hei vain ihmiset kissat!
Monet puhuvat tätänykyä paljon Joulusta blogeissaan, ja musta tuntuu että oon ainut ketä ei tunne mitään sanaa 'joulu' kohtaan tänä vuonna. tottakai odotan kovasti ruokaa yhdessä oloa ja lahjoja. en kylläkään odota lahjoja paljoa. en pyytänyt mitään. tai pyysin rahaa Lontoota varten. kaikki kyselevät kokoajan "Alice mitä haluat joululahjaksi"tai sanovat "Mulla on täydellinen lahja sulle!". ei kiitos. en tahdo lahjoja ystäviltä.
Olen sellainen ihminen joka tuntee olonsa vaivaantuneeksi jos toiset ostavat tälle tavaraa. onpa se kuinka halpaa tahansa. ja jos jooku ehtii ostamaan jotain, tahdon aina antaa vastalahjaksi jotain yhtä kallista tai kalliimpaa. tämä tekee joulusta siis hankalan pyhän minulle, sillä kukkaroni kevenee huomattavasti! eli jos olet ehtinyt minulle jotain ostaa niin ilmoita minulle jolloin ostan sinulle vastalahjan xP
Rakastan antaa lahjoja sen myönnän. voisin ostaa ystävilleni ja sukulaisilleni loputtomasti kaikkea, ja välillä annan ystävilleni piirrustuksia, herkkuja ja jos jonkinmoista tavaraa ihan ilman syytä.
Joulu näkyy myös koulussa selvästi.
tänään oli jouluruokailu, ja minä tietenkiin innoissani rippikengätjalassa ja hamepäällä, jossa oli mukavaa. paitsi että eräs ei osaa käyttää veistä ja haarukkaa ja heitti punajuurta ympäriinsä. kyllä kultaseni, tarkoitan juuri sinua ;D Oli kivaa käyttää korkeita korkoja, ja huomata ihmisten oikeasti pukeutuneen! tytöillä oli hameet ja pojilla puvut!
Meillä on joka päivä tämän viikon ajan Ilmaisutaidon näytelmä harjoituksia, ja huomennakin 3 tuntia ilmaisutaitoa, tunti tavallista ainetta ja sen jälkeen tunti kuvista! yay for that! Näytelmä ei itsessää ole hyvä, missään nimessä ei ole,mutta meillä on hauskaa aina kulissien takana. itselläni on toki vain kaksi vuorosanaa, mutta valitsin sivuosan tarkoituksella. olinhan viimeksi pääosassa!

Lauantaina onkin sitten jo todistustenjako ja olen täpinöissäni! jotkut aineet ovat todellakin laskeneet, mutta toivon joidenkin aineiden kuitenkin nouseva (Uskonto!). toivon että saisin yli 8 kokonaiskeskiarvon! äiti lupasi uuden objektiivin jos saan 8.5 tai yli, mutta turhaan unelmoin. jos saan 8 keskiarvon niin saan 8 pistettä lukion hakukokeissa. nyt keskiarvoni on kokonaisuudessaan 7.9 jos oikein muistan, joten sormet ristissä sille!
Joululomastani tulee kyllä varmaan aika tylsä, sillä en ole viimeiseen 3 viikkoon tehnyt muuta kuin lukenut, piirtänyt, lukenut, kuunnellut musiikkia ja lukenut. Helsinkiinkään en ilmeisesti nyt sitten lähde, sillä sinne ei pienessä porukassa kannata lähteä. huoh. odotin sitä kovasti.
Toivon jotain ihmettä niin että joululomalla tapahtuisi jotain hienoa. menisin kaveri porukan kanssa kaupunkiin koko päiväksi, tai shoppailu reissua äidin kanssa kahdestaan. se olisi mahtavaa, mutta taidan ajaa vain bussilla kodin ja kirjaston väliä aika tiuhaan. elämäni on tylsää piste com.

tahtoisin kyllä lähteä Sofian kanssa johonkin lomalla, mutten oikein saa mitään aikaan (XD) tahtoisin tehdä tänne blogiin uuden ulkoasun ja bannerin, jossa oisi (ensimäistä kertaa) oma kuvani, ja muutenkin himoitsen lähteä tuonne pakkaseen kuvaamaan. mutta tosiaan en vain saa mitään aikaseksi.
ehkä menen tästä lenkille, jotta laihduttaisin joulunmukana tulleita kiloja xP


"Hold you close to my body

Because you hurt so good

You feel so bad honey

I just want you to want me"


-Alice-

ps. kysymyspostaus on valmis, ja se vain odottaa julkaisemistaan ;)

pps. Tänään kolme eri ihmistä sanoivat blogini sisältävän pelkkiä liikaa kuvia. Pitäisikö mun lopettaa Sunnuntai kuvapostaus?

3 kommenttia:

 1. Normaalit ihmiset osaa syödä veitsellä ja haarukalla... mut mä en oo oikein normaali, niin en osaa käyttää veistä. 8D

  + annoin mä sulle joululahjan joka oli ihan ilmanen. uwu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SENKI 5 VUOTIAS XD
   +annoit mulle joululahjan joita mul on ihan täytettyjäkin C:

   Poista
 2. Hi! im fran, a spanish male fashion blogger. maybe you like my style and want to follow me

  NEW LOOK: ALLEY!
  http://showroomdegarde.blogspot.com.es/2012/12/alley-callejon.html

  twitter: @showroomdegarde
  facebook: showroomdegarde

  VastaaPoista

Kommenttisi piristäisi hirveästi! <3