Well my name's not Alice but I know how she felt
When her world started turning into something else

cuties

"some of the most beautiful things are unexpected (kind of like you)"

maanantai 11. kesäkuuta 2012

oon niin tylsä ihminen :( miten kukaan ees jaksaa lukee tätä blogia? musta tuntuu et tää menee koko ajan vaa alamäkeä! keksikää miten voisin piristää tätä hommaa! multa on kysytty kynsi tutoriaalia, ja ajattelin että miksei. nyt pitää vaan keksii joku mistä teen :D onko ehdotuksia?
ja sitten kuulumisia. elikkä nyt on tapahtunut aika paljon kaikke, mutta niitä asioita en tänne suoraan kerro. sanotaan vaikka näin että, oli hyvä että niin tapahtui. mä en oo valmis mihinkään, joten en ole surullinen. sain siinä samassa uuden ystävän :)
mulla on muutenkin mennyt paremmin. oon nukkunut hyvin, eikä siksi väsytä. oon tehnyt töitä. ruoka maistuu taas (hyvä asia?). syön mun ravintolisää jo aika hyvin (lue: en ole oksentanut pillereitä lattialle :D) ja oon muutenki ilosemmalla tuulella koko ajan! :)

huomenna meen kirjastoon! :) nään kavereita pitkästä aikaa! (ketjua ei lasketa :D) on ollu ikävä!
huomenna alan myös tekemään mun rippikortteja! :) niistä laitan toki kuvia tänne sitten, vaikka niistä tuleekin ihan tavalliset! :D (ok, mun tekemiä asioita ei oikeen voi sanoo 'tavallisiksi' mutjaa.. XD)


ei mulla oikeastaan muuta! kommentoikaa, koska se on aina kivaa! :D ehdottakaa noita kynsi juttujaki! laittakaa vaikka kuva jostain mallista jonka haluisitte mun tekevän! voin tehä tuton kuvilla, tai videona! :)

-Alice-

2 kommenttia:

  1. Kyllä mä jaksan lukea, sun juttuja on aina kiva lukea. owo Ja arvaa mitä mä toivoisin.. kuvia susta! >w< JA SUN PIIRRUSTUKSIA.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. musta tuntuu että täällä näkyy ihan tarpeeksi mun rumaa naamaa XD enkä piirrä tarpeeks, et siitä sais postauksen :D

      Poista

Kommenttisi piristäisi hirveästi! <3