Well my name's not Alice but I know how she felt
When her world started turning into something else

cuties

"some of the most beautiful things are unexpected (kind of like you)"

keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Socialy Awkward Penguin

You have to walk a thousand miles in my shoes just to see what it's like to be me. I'll be you, let's trade shoes just to see what it'd be like to feel your pain, you feel mine. Go inside each other's minds just to see what we'd find. Look that shit through each others eyes.
 
ajattelin pitää pientä taukoa, mutta kun eräs nimeltämainitsematon, pisara, 'käski' minut kirjoittaman :D minulle ei kuulu mitään erillaista.. 
kynneeet
 
 sunnuntaina maalasin seinää!! kuvasin ofc!
SUKLAAPUU!! :D
 
maanantaina hieman Raumalla shoppailemassa ja koulussa esitys. pisara kuvasi aamunavauksemme joten tekin saatte 'nauttia' siitä näin ikääs
...
...
....
fuuuuuu..
...
...
!!!
okei, eli tää video ei suostu latautuu joten laitan tähän jonku randomin missä opetan pisaraa kuvaamaan xD
ja shoppaillut olen nämä uudet ihanuudet
aguilera 0e (ilmaiskappale)eyeliner 8e sokos    meikkivoide 8e sokos
sininen hielakka 4e sokospinkki 2e seppälä
SUKAT yht.10e
HUPPARI alle 40e Hollywood

tiistaina en tehnyt mitääääääään paitsi leivoi ekat joulutortut! taiteilin vähän niitä x3
ja tänään sitten menen kirjastoon ja Äite menee zumpaaaaaaan :) ja sitten tehään vissiin meijän h&m tilaus valmiikssi :) tänään oli myös ilmaisutaidon harkat ja oli muuten kiusallista ja henkisesti että fyysisesti rasittavaa. jännitin koko ajan vatsalihaksiani ja muutenkin. yrittäkää joskus itse 2 tuntia putkeen jonkun suht. tuntemattoman pojan kanssa saman kirkkaan pinkin aamutakin sisällä oleskelu + vielä että hän liikuttaa käsiään naamasi edessä ja ainaa sinua painollaan lyttyyn :D ei mitään maailman helpointa ja katottiin myös kirpparille menevät pehmot!
muuten minulla on mennnyt ihan hyvin kai.  ihmisuhteet vieläkin vähän niin ja näin, mutta muuten ihan normiii.. :)
-Alice-

ps. Äitinimiesystävä on ollut koko viikon Stadissa hankkiiis rahaa meillekkin päin joten äidin kanssa mahtavaa laatuaikaa vietetty <3 love u mom <3pps. pelkään lihomista. tahdon laihtua. en halua vajota jälleen. kuulen tuntemattomien äänet koulun rapukäytävässä "vitun tonntikeiju". sisältä rikki, ulkoa ehjä.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristäisi hirveästi! <3