Well my name's not Alice but I know how she felt
When her world started turning into something else

cuties

"some of the most beautiful things are unexpected (kind of like you)"

keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Helsinki ft. Lana Del Rey + kaks pöhköä

 Surkeiden sattumusten Helsingin matka, joka loppujen lopuksi oli mahtava. 

Suunnitelman piti olla loistava.
Mentäisiin aamulla miltei ensimäisellä bussilla Helsinkiin, hengailtaisiin vähän aikaa ympäriinsä, käytäisiin ottaas vastaan hotelli, ja lähettäis ratikalla kohti Hartwall Areenaa. No tietenkään asiat eivät menneet ihan noin.


bussimatka meni vielä ihan hyvin, Mikäs siinä, Nikke kiusas mua, Merkku katto meitä kummaksuen ja muut matkustajat mitä varmemmin halusivat murhata meidät. Helsinkiin saavuttuamme kuitenkin alkoivat haasteet. ensinnäkin: Nikken pankkikortti ei toiminut, joten Merkun kanssa maksettiin sille välttämättömimmät asiat (Ruokaa, Sateenvarjo ja Hotelli).
Toiseksi: kun aloimme suunnistamaan kohti Hotelliamme, joka sijaitsi aivan helsingin keskustassa, niin Matkalla sitten Nikken Äiti soitte että 'joo nää hotelli tyypit on antanu meille virheellistä tietoa et sinne pääsis ala-ikäsiä, et ei sinne vissii pääsekkään'. Siitä sitten alkoi kamala puhelinsoittosota jonka onneksemme Nikken Äityli voitti, ja pääsimme kuin pääsimmekin Hotelliin yöksi. Meinasin kuolla ajatukseen että joutuisin nukkumaan jonkun ventovieraan Merkun sukulaisen luona. No onneksi niin ei kuitenkaan käynyt.
Hotellile jätettyämme tavarat, päätimme jäädä odottamaan ratikkaa, vain huomataksemme että satoi kaatamalla. jes jes, märkyyttä. Onneksi pysäkillä oli katos. No istuskelimme siinä sitten jonkun tunnin ja mietittiin että miksei ajoneuvoamme ole näkyvissäkään vaikka oranssin ympyrää pyörivän tekstin päällä luki että sen olisi pitänyt tulla jo. no me neropatit päätettiin vihdoin lukea näytöllä pyörivä teksti, niin saatiin huomata ettei koko perhanan ratikka ei tullutkaan poikkeuksellisesti sitä kautta. no lähettiin kangaskengissä sitten tarpoman rankkasateeseen ja lopulta läydettiin ittemme viimein oikeesta paikasta.
No sade jatkui vielä hieman aikaa, mutta seisoskeltuamme odottamassa areenan ovien avautumista about 45 min se loppui. Odoteltiin siellä sitten jotain 3 tuntia, ja siinä sitten Sara ja Iiro, jotka ovat Nikken ystäviä putkahtivat mukaan ja chillailtiin siinä sitten yhessä. Viimein päästiin sisään ja jonotus palkittiin sillä saatiin hyvät paikat permannosta ja ASDFGHJKL OLTIIN IHAN LÄHELLÄ JA MÄ ITKIN SIEL KEIKAL JA OMG SDFGHJ EN PYSTY EES SELITÄÄ ASDFGHJK ok hypätään keikan yli
(c) Nikke
(c) Nikke , mä oon toi kirkkaan keltanen sateenvarjo hyypiö (huomioikaa lyhyys)

Keikan jälkeen lähettiin ihan tärinöis pois sielt ja jalat sattu, mut mahtava fiilis. en kyl unoha sitä tunnet vähään aikaan. Ratikka hotellille ja menoks. kello oli jtn 11-12 kun päästiin hotellille, ja kun päästiin huoneeseen niin tiputin mun laukut maahan, potkasin kengät pois, pyörisin ympyrää, menin kylppäriin ja huusin et "TÄÄL ON KYLPYAMME!!", jonka jälkeen menin sinne makaamaan. No kylpyammetta en sen reissun aikana päässyt kokemaan, mut ei se mitään. Yökin oli aika mielenkiintoinen, kun Nikke yritti kaikin mahdollisin tavoin häiritä mun (ja Merkun) yöunia. ei siitäkään sen enempää.. XD
ehkä paras kuva maailmassa, Minä ja Kylpyamme.
Seuraavasta päivästä en sen enempää siitäkään selitä, sillä koko päivä meni shoppaillen, ja bussissa istumassa. Bussimatka oli jälleen mielenkiintoinen, ja matkan aikana uskoin useammankin ihmisen jälleen hautovan murhasuunnitelmia Nikkeä ja mua kohtaan, mut hälläväliä!

Kaikin puolin ihana matka oli, ja oli mahtavaa tutustua uusiin ihmisiin! kiitos kaikille ketkä oli mukana tässä matkassa, ja jätti iso kiitos Nikken Äidille meidän pelastamisestamme! ja nikkelle kans kiitoksii siit et se otti kuvii mun kameralla, ja siit et pöllisin sen kuvia. MUAH OOTTE KAIKKI IHANIA! Xx


"When you and I were forever wild
The crazy days, city lights
The way you'd play with me like a child"
-Alice-


ps. oho tulipas pitkä postaus, anteeksi.

pps. Kumpikaan noista pöhköistä ei halunnu kuvia niistä, joten saitte nähä mun punasta hiuspehkoa näköjään enemmäkin.

5 kommenttia:

 1. oi vitsi toi olis kivaa olla tolleen kaverien kesken vaan hotellilla, ja mikään lana del rayn suurin fani oo mutta varmasti upee keikka!!! mikä maku muute toi smoothie/fruitie on x)?
  -krisse

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli ihan sairaan mahtavaa, pakko myöntää, mut hotelleihin ei päästetä alaikäsiä ihan helpolla. tuli huomattua XD se on pineapple fruitie, aika fres, sopi kesään ;)

   Poista
 2. kivoja kuvia! vitsi tää sun blogis on kyl ihana<3 tykästyin tähän heti ku tänne tulin! :)

  fashionsituation.blogspot.com <3

  VastaaPoista
 3. Oli kyllä paras keikka ikinä:)! ja seuraki oli kyl aika buenox)

  VastaaPoista

Kommenttisi piristäisi hirveästi! <3