Well my name's not Alice but I know how she felt
When her world started turning into something else

cuties

"some of the most beautiful things are unexpected (kind of like you)"

sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

AU REVOIR BITCHES, PERUSKOULU OHI!!


Ei yhtään kesäloma fiilis. Tuntuu et, hei huomenna on koulua ja näät sun kaverit jee jee- lause soi mun päässä kuin mikäkin mantra. näin ei kuitenkaan käy. huomenna on virallisesti kesäloman ensimäinen päivä, ja minä vietän sen pakkaamalla laukkujani Tukholman matkaa varten. Minulle tulee ikävä ystäviäni jo noina kolmena päivänä, kun olen meren toisella puolen, mutta entä pitkät kesäloma päivät? miten minä niiden läpi raahaudun? Tai entä pidemmänkin aikaa? eihän minulla ole mitään vakuuksia siitä, että nykyiset ystäväni olisivat ystäviäni senkin jälkeen, kun emme ole samalla luokalla. emme välttämättä edes samoilla kursseilla.

Meijän päättärit oli aika kauniit. koristelut ei ehkä ollu, eikä puheetkaan välttämättä, mutta tunnelma ja musiikki oli. En itkenyt kun kaverit tuli halaamaan mua, enkä itkenyt kun sain todistuken käteen. En edes itkenyt kun viimeisen kerran lauloimme. Itkin, kun Martsu lauloi, sillä se toi muistoja. yyh, onneksi kukaan ei huomannut. toivottavasti. 
Todistus mulla oli ihan hyvä. mikään ei tippunut ja Liikunta nousi, joten olen tyytyväinen. keskiarvo tais olla tasan 8, jollen aivan väärin muista. Sain myös kolme stipendiä. aika mahtavaa omastamielestäni, sillä en arvannut saavani sellaisia. Sain 100€ stipendin hyvästä menestyksestä kuvataiteissa ja ilmaisutaidossa, ja Sain pizza lipun siitä hyvästä, että olen ollut siellä Marelassa töissä. Lisäksi sain kirjan, tusseja, pensselin, pastelliliidut ja akryylimaaleja kuvaamataidollisuudesta.

Koulusta menin suoraan kotiin ja siitä vaatekaapille, vain huomatakseni, ettei mulla oo mitään päälle pistettävää mun 'veljen' ylppäreitä varten. Vaatekriisi on paraskriisi. No nappasin lopulta ensimäisen mekon mikä tuli eteen ja korkkari, jonka jälkeen juoksin alakertaan, jossa kaikki jo odottivat minua. Ylppärit oli ihan kivat, tylsät vain. onneksi Niina piristi minua siellä tullessaan juttelemaan niitä näitä.
Juhlan jälkeen Menin kotiin, vaihdoin jälleen vaattet ja jäin odottamaan Porkkanan saapumista. Porkkana tuli, ja vaikka tajusimme ajankulun, niin jäimme kuuntelemaan Isac Elliotia XD. no arvattavasti saavuttiin vähän myöhässä sovittuun tapaamispaikkaan, mut ei se mitään, kaikki muutkin (paitsi liina) oli myöhässä. Hengailtiin kaupungissa, ja käytiin Makiksessa ja sieltä sitten kaupan kautta meille. Pelailtiin yömyöhään Trivial Pursuitia ja Picturekaa, ja mentiin nukkuu joskus 4 aikaan. Reettakin kävi meitä moikkaas! :) Koska mun huone on pieni, ja meillä on vaan kaks patjaa, nukuttiin mun parvisängyssä porkkanan kanssa, ja nikke ja iida nukku lattialla.
Aamulla sitten heräiltiin joskus 11 aikaan ja hilluttiin sängyis (lue: Kahdella patjalla 4 ihmistä samaan aikaan makaamassa toistensa päällä) viel siihen ast et Liina kysyy ollaanko valmiita lähtee picnikille. joo ei oltu, mut pyydettiin se tulee meille. No piknikille mentäessä, ja siellä ollessa tpahtui kaiken näköistä, mutta niistä en selitä. Sen sanon että rankkasateet ei oo kivoja kun oot kävelees korkkarit jalas. ja hyttyset on petoja.
Täs viel kuvii Lauantaista ja Tältä päivältä:mun kuviksen päättötyönauran tätä kuvaa yksinäni XDtä on ehkä järkyin kuva ikinä XD

Reettuli <3


mun pitäis varmaan tehä luokkaretki postaus ja vikapäivä postaus, mut en tiiä onko se enää kannattavaa. mitä mieltä ootte?

"So cutie what do you say
I'll pick you up around 7 or 8
We can talk and laugh all night
It'll be so great"

-Alice-

ps. en varmaan kirjottele vähään aikaan, koska Tukholma, mutta saatte sitten siitä postauksen myöhemmin :)

9 kommenttia:

 1. Älä tee. Ja kiitos, näytän joltain vitun keitetyltä perunalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sulta ei rakas keitetty peruna kysytä, muilta kysytään :) sultaku kysyis ni en koskaan tekis postauksia

   Poista
 2. hattara
  on
  maailman
  söpöin

  VastaaPoista
 3. oi tee jooko postaus sit siitä tukholmasta !! ps tiesiks et oot sikanätti 8) + toi kuva reetasta on niin sulonen XD ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. teen kyllä jee jee!! ps sä oot petruskaisa. JA REETTA ON!! XD <3

   Poista
 4. && ai nii unohdin sanoa et ihan USKOMATON kuviksen lopputyö, r e s p e c t!

  VastaaPoista
 5. Tee ihmeessä ne postaukset!! :))

  VastaaPoista

Kommenttisi piristäisi hirveästi! <3