Well my name's not Alice but I know how she felt
When her world started turning into something else

cuties

"some of the most beautiful things are unexpected (kind of like you)"

sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Touching him was like realizing all you ever wanted was right there in front of you
mikäs tässä, koko viikonloppu tehty Islannin esitelmää ja yrittänyt tehdä kuvaamataidon päätöstyötä. kuviksentyön tekemisen lopetin täydellisen turhautumisen vuoksi. Ideaani olen kehitellyt jo vuodem, mutta toteutus ei tuota tuloksia. heitin maalipensselin seinään, ja seurauksena on iso vaaleanpunainen tahra Harry Stylesin haarojen välissä puhun toki siis julisteesta.
huoh, ehkäluovutan tältä viikolta.

ensiviikosta tulee... mielenkiintoinen. stressaan nyt jo torstaina olevia tanssiaisia, sillä en tanssi ellen saa tanssia Juulian kanssa. en suostu. yök poikia. ei ei, korjaan: yök ihmisiä.
huoh, ensiviikko on muutenkin vaikea. kissojen perään pitää katsoa ja kaupassa käydä montakertaa. mitä mä ees puhun miksi mä ees puhun?  teitä ei varmaan kiinnosta mun kauppareissut xD
pitäis varmaan mennä nukkumaan
mun uudet hius jutut :'D haisee aika järkyttäviltä
 oon muuten saanut kivasti kommentteja kuluneen viikonaikana. kiitos niistä :) osa oli piristäviä ja osa oli.. kiinnostavia. ei niinkään rakentavia, vaan osa aika loukkaaviakin. ei ne mua haittaa, ei sen puoleen, mutta on kiinnostava huomata kuinka moni ihminen lukee blogiani/katsoo videoitani, vaikkei niistä pidä. ja sen jälkeen tulee vielä sanomaan "sun ääni on kauhee" tai "sun blogi on tylsä". niinkuin sanoin, eivät kommentit minua haittaa, mutta olisi kiva kuulla miksi. mitä voisin parantaa? ääntäni en pysty muuttamaan, mutta muuhun pystyisin ehkä vaikuttamaan! :)
 parannus ehdotuksia tännepäin kiitooooooos!
ainiin ja kiitos kaikille rakentaville ja ihanille kommenteille! ootte jokanen rakkaita Xx

"Sometimes I wonder if you wonder 
What it could have been like 
When you’re sitting there drinking coffee 
Are you thinking of me 
When it’s thundering and raining outside? "

-Alice-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristäisi hirveästi! <3