Well my name's not Alice but I know how she felt
When her world started turning into something else

cuties

"some of the most beautiful things are unexpected (kind of like you)"

perjantai 15. helmikuuta 2013

'Tell her that she turns my cheeks the colour of my hair'

 Mä en sano "anteeks etten ole kirjoittanut" tällä kertaa, sillä mulla on ollut niin paljon koulu hommia, että on hyvä etten kuollut. Maantiedon esitelmä oli viedä sormet ja Äidinkielen kirjailija esitelmä järjen. vielä Kuvaamataidon taiteilija esitelmä jonka teen Tim Burtonista, ja kuvamataidon päätöstyökin häämöttää aivan lähellä. huoh, eli jos minusta ei kuulu mitään, olen luultavasti hukkunut paperipinojen, kirjojen ja kuminpurujen sekaan enkä löydä pois.

Päänsärkyisen maanantain, tiistain ja keskiviikon vuoksi olin ti ja ke pois koulusta. flunssa ei ole kiva asia, vai mitä mieltä olette?
Mulla on ollut mahtava viikko muuten paitsi tuon kipeyden vuoksi. ystävänpäivä oli ainakin ihana (vaikka halaaja hirviöitä hyökkäilikin joka puolelta hui!). Koulussa meillä oli erikois ohjelmaa eli, Hali sydämmet, suklaan jakoa ja terkkuradio! meillä oli myös näytelmä, mikä oli sinäänsä haastava, että yritimme tehdä siitä vakavan. no ulkopuolisen silmin se ehkä olikin, mutta verhojen sulkeuduttua pieneksikin hetkeksi näyttelijä toverini saivat nostaa minusta lattialta nauramasta ääneti. no kai se hyvin meni.
Tässä kuvia! :)
Hat ja mantsan essee (Y)

Sanna 10v

Hups, tuhlasin ruokarahani lähteveteen ja Justin Bieberiin. heh.

mul on parhaat kaverit ikinä kun ne lähettää mulle suklaata <3

fiilistelin vähän mun muistolaatikolla ja kattokaa mitä löysin!


täs Terapeutti ja Nestori moro!
_UPZgW
penkkarit

Hiihtoloma alkoi! jeee! sinäänsä ei innosta, sillä en varmaan tee koko lomana mitään.. Porkkanan kanssa lupauduin hengailemaan jossain vaiheessa, ja pitää kai sitä Laitilaakin käydä katselemassa (mulla on kauhee ikävä!).ainakin jonkun leffan menen katsomaan, yksin tai jonkun kanssa. Haluisin nähdä sen Hitchcockin, onko joku käynyt kattoo sen? muuta suunnitelmaa mulla ei kai sitten ole. jos joku lupautuu mun kannsa johonkin niin saa heti pyytää *Silmienräpytystä*.
mitä te aijotte tehä ensviikolla? :)

I'm gonna pick up the pieces of my shattered heart,
I'm gonna put them on wall,
'cause that's the magic of my arts
It's the only way how I can make through this all.

-Alice-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristäisi hirveästi! <3