Well my name's not Alice but I know how she felt
When her world started turning into something else

cuties

"some of the most beautiful things are unexpected (kind of like you)"

tiistai 29. tammikuuta 2013

"nimetään tää mattopuukko Thranduiliksi"


Milloin tämä tapahtui? 31 lukijaa, haha. ehkä vähän muille mutta mulle paljon, koska oon tän blogin ansiosta löytänyt hyviä tyyppejä, ja saanut ilmaista itseäni haluamani mukaan. Vaikka välillä olen miettinyt miksi ikinä edes aloitin bloggaamisen, on se silti palkitsevaa. jokaisen katselukerran ja jokaisen kommentin jälkeen saan voimaa jatkaa näiden tylsistä tylsempien tekstien kirjoittamista.
Eli kiitos lukijoille ja niille ketkä vielä jaksavat lukea tätäkin roska! :)

Sitten normaali tapahtumiin. mun Tet-Alkoi. En tainnut täällä istä sanoakkaan, mutta Olen Cittarissa Kitkatin kanssa. Eilen sinne siis yhdeksän aikaan hermostuneena köpöttelimme rakennuksen sisälle, jossa info-täti antoi meille avaimet, paidat ja nimilaput. siitä Pinja, eli meidän Kodin puolen vastaava, tuli kertomaan mitä tehdää, miten tehdään ja miksi tehdään.Ensimmäisen päivän sana oli modyyli ja Shampoo. kiipustelimme korkeuksissa, leikimme shamppoolla ja heittelimme terveysside paketteja.
Tämän päivän sana on varmasti Pahvilaatikot vs. Juulia & Sanna (+ sivulliset lakanat). saimme metsästää villalankoja, teurasta pahvilaatikoita ja repiä hiuksia hintalappujen vuoksi.
meijän eväät
Töissä on jokapäivä ollut niin 'raskasta', että kotiin raahauduttuani olen tehnyt perheelle ruuan ja mennyt nukkumaan 3 tunnin päiväunet. yleensä en nuku päivällä, mutta nyt on silmät vaan mennyt kiinni ilman että voisin estää! huoh mikäköhän mua ja mun nukkumisii vaivaa..

Huomenna mulla on aamulla ennen töitä OPO keskustelu, johon mun äitikin osallistuu. Aijon puhua siitä ideasta, että jos nyt pääsen hakemaani kouluun, myös muuttaisin lähemmäs sitä. unelmahan sinäänsä on jo tyhmä, sillä en usko pääseväni siihen kouluun. haen kuitenkin, toivon kuitenkin.

Onko teillä ehdotuksia erikoispostaukseen, lukijoiden kunniaksi?!  ottakaa tosta oikeenpuolisesta sivupalkista joku, tai keksikää ite! :)

"guys you only have like 2 weeks left 
 to ask me to be your valentine, 
so can you like stop playing 
hard to get now and just ask me?"

-Alice-

5 kommenttia:

 1. nauroin sikana tota tekstii meiä seikkailuista sittarissa XD vähä väsynyttä läppää.... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VÄHÄN väsyny läppä XD vittu heitit mua laatikolla ja sanoit et mun olis pitäny seivästää se mattopuukolla joka on nimettä sun fiktiivisen miehen isän mukaan... XD

   Poista
 2. Toi Juulia on niin nätti ;__;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mitähh???? XD terveisin juulia

   ps. mitäh?? ja kiitos :D

   ???

   Poista

Kommenttisi piristäisi hirveästi! <3