Well my name's not Alice but I know how she felt
When her world started turning into something else

cuties

"some of the most beautiful things are unexpected (kind of like you)"

sunnuntai 23. joulukuuta 2012

MERRY XMAS BITCHES!Joulu on taas, joulu on taas, kattilat täynnä puuroa josta en tykkää.
YAY FOR THE HOLIDAY!! todistukset saatiin ja oon aika ylpee! nostin keskiarvoa rutkasti ja vain yksi aine tippui (liikunta, heh, läski mikä läski XD) ja moni nousi (mm. matikka ja äikkä (+ uskonto nousi kuutosesta ysiin... :D)) lukuaineiden keskiarvo=7.9 ja kokonaiskeskiarvo = 8.2 ja viimeks se oli 7.9 ! jos saan nostettua sen 8.5teen, saan uuden objektiivin! yritän nostaa tuon liikunnan takaisin ylös ja enkkua kymppiin nyt ainakin :)

Loma lähti käyntiin sillä että lähdin mitä pikimiten Laitilaan, jossa oli ihana käydä pitkästä aikaa. Nähdö henttua ja iskää ja Cremeä Ja koiruleita :) Harmi etten Suskia kyllä nähny :I (okei en nähnyt kyllä paljon muitakaan kun ABC ei oo mun paikka (Y)) menen sinne takaisin tiistaina joulunvieton jälkeen!
Tänään laitettiin kuusi täällä raumalla ja maistettiin ekaa kertaa tänä vuonna Joulu kinkkua, vaikka itse enimmäkseen söin kalat. äiti on ostanut 2 savukalaa ja monta pakettia kylmäsavulohta, sillä viimevuona se loppui kesken, koska eräs nimeltämainitsematon syöppö meni ja söi kaikki. heh. :D

Hattara ei tykännyt kun koristeisiin ei saa koskea :(joulua meillä vietetään samalla tavalla kuin sitä on vietetty viimeisenä 12 vuonna ennenkin, eli aamulla herätys ja lasten ohjelmia katsomaan, minkä jälkeen lähdemme 'mummolapappalaan' ja siellä syödään puurot. sitten katotaan joulurauhan julistus ja lähetään käymään neljällä eri hautausmaalla, joista kauimmainen on eurajoella. sieltä takas 'mummopappalaan' ja ruokailu, chillailua + lahjojen jako. kotiin päästään joskus 7-8 aikaan ja kotona käydään yhes vie sörkimässä toisten lahjoja, kunnes kylästytään ja mennään omiin koloihimme tekemään omia juttujamme (Lue: mä meen omaan huoneeseeni, otan kuvia lahjoista ja tuun kirjoittaa blogiin) eli aika mahtava päivä :) otan kameran mukaanni tänä jouluna joten kuvia tulee siitä! :)
Oon saanut nyt jo Porkkalta lahjan (sen kuuluisan mistä kinattiin että otanko sen vastaan) ja se on iiiiiiiiiiiihana x3!!!!  annoin hänelle pikavaroitusajalla tehdyn lahjan vastalahjaksi! XD
tän sain porkkanalta, eik oo söpö! x3

ja tän tein tytölle! :) se oli aika pikanen kun sain aikaa 3 tuntia tehdä sen. + annoin ne isot sydän joulupiparit sille :)
musta tuntuu et oon tulos kipeeksi. kurkkuun sattuu eikä kuuma juoma auta. pyh ihan sama. aijon viettää loman chillaillen.
ja siitä tulikin mieleen! ihmiset jotka olisivat valmiit hengailemaan lomalla kanssani, niin rohkeasti kysymään mua johonkin ja 75% varmuudella lähden mukaan. en aijo pyytää loman aikana itse ketään mihinkään, sillä kukaan ei koskaan lähde jos kysyn, eli kysykää itse jos huvittaa :)
mut ei täsä mitään HYVIÄ JOULUI KAIKILLE <3
I’m tongue-tied, 
an awful narrator, 
a run-off sentence that has no end

apart from a loud laugh and an unavoidable silence. 
Even with myjungle green pupils, 
I’m still far from expressive;

far from remarkable;

so far from beautiful.


-Alice-

8 kommenttia:

 1. Jätkä kertoo saaneensa ilmaisutaidosta kympin. Oon varmaan ainoo joka ei pärjännyt ilmasutaidossa kun urputti omaa mielipidettään negatiivisesti. Tai sitten ne ei tykännyt siitä kun halusin olla poro. :--c

  Ylävitonen, munkin kurkku on kipeä ja niistelen koko ajan. \../

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mitäs olit nii negatiivinen xP kerrot kaiken hymyhuulilla ja sit senjälkee meet selittää ihmisil miten paska koko idea on ni hyvin menee (Y) XD sä oot jo synnynnäinen poro ni ei se niitä haitannu

   *highfive* kuollaan kummatkin kurkkukipuun (Y)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. oisko vaikka toi sun piirtämä? (: en voi painaa, ku en tykkää kissoist >.<

   Poista
  2. ai, no jos sitä tarkotetaan ni kiitti XD kuuluu silti painaa. XD JA MITEN ET VOI TYKÄTÄ KISSOISTA? XD

   Poista

Kommenttisi piristäisi hirveästi! <3