Well my name's not Alice but I know how she felt
When her world started turning into something else

cuties

"some of the most beautiful things are unexpected (kind of like you)"

keskiviikko 3. lokakuuta 2012

“And I don’t know how to be fine when I’m not, ‘cause I don’t know how to make the feelings stop.”There is love in your body but you can't get it out
It gets stuck in your head, won't come out of your mouth
Sticks to your tongue and shows on your face
That the sweetest of words have the bitterest taste

Darling heart, I loved you from the start
But you'll never know what a fool I've been
Darling heart, I loved you from the start
But that's no excuse for the state I'm in


tänään otin jälleen kameran kouluu, ja olihan siinä kapineessa pari kuvaa Laitilan reissustakin.


Kuulumisia.  Mulla on aika sekavia ajatuksia tällä hetkellä, enkä oikein saa sormiani niiden ympärille sitten mitenkään. koulu painaa päälle kovasti, mutta yritän parhaani. numeroita täytyy saada nousemaan. äikkä, matikka, kemia, bilsa, terveystieto, maantieto, uskonto, fysiikka. ne nousee. salee nousee, ja jos ei, ni vannon että itken ja kovaa. ilmaisutaito ja kuvaamataito saavat luvan pysyä hyvänä, tai löydätte minut hirttäytyneenä lähimpään katulamppuun.
 okei okei, oon dramaattinen, mutta oikeasti tahtoisin johonkin hyvään lukioon, ja 7.4 lukuaineiden keskiarvolla ei pitkälle pötkitä. (alan masentua, sillä en usko pääseväni mihinkään muualle kuin tänne Raumalle..) Rauma käy kuitenin myös vaihtoehdosta, sillä täällä on ihan kivasti kuvaamataidon ja ilmaisutaidon kursseja, mutta työhakemuksissa olis hyvä näkyy tyyliin et 'käynyt Juhanaherttuanlukion' tai jtn muuta paskaa.
eksyin taas harhateille. Niin, kuulumisia. niinkuin sanoin, mun pää on vähän sekasin, ja voin olla toisella hetkellä aivan sekaisin ja nauraa vatsani kipeäksi, ja siten parin minuutin uluttua sulkeutua täysin :I tyhmää, mutta en voi asialle mitään. asia ei enää riipu minusta millään tavalla.
Noh, antaa olla, jos menisin vaikka nukkumaan, kun kukaan ei puhukkaan mulle :I huoh, huomenna pitkä päivä. koulua 8-15, 17-18.30 isoskoulutus ja 19-20 Jazz. en ehdi taaskaan kotiin, joten menen Pullean kanssa pikeen ja siitä kirjastoon :I vedän siellä sitten taas pilttiä
okei mut nyt meen tutimaan! öitä kaikille <3

-Alice-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristäisi hirveästi! <3