Well my name's not Alice but I know how she felt
When her world started turning into something else

cuties

"some of the most beautiful things are unexpected (kind of like you)"

maanantai 18. kesäkuuta 2012

The sky is blue, the grass is green, I’m a little drunk, and you have a nice ass

Free, free to be myself,
Free to need some time
Free to need some help
So I'm reaching baby, out
When I'm lonely in the crowd
When the silence gets too loud

I'll be crashing on some couch

And even if I never forget you baby
Tonight I'm gonna let your memory baby
Go, always sad I know

But at least I got my friends
Share a rain coat in the wind

They got my back until the end
If I'll never fall in love again

Well at least I got my friends

Like a life boat in the dark
Saving me from the sharks
Even though I got a broken heart
At least I got my friends, got my friends, got my friends, got my friends
Well at least I got my friends

tänään keijun kanssa kaupunkiin! On oikeesti kumma, miten voi olla ihmistä ikävä, vaikka on puhunut just puhelimes ja 2 päivää sitten nähny viimeks!
eilen olin Lyhdyn kanssa kirjastossa, ja mulla oli sillonkin kivaa!! :) söin jäätelöä, join jääteetä ja luin pientä merenneitoa.
illalla mulla oli kyllä kaamea päänsärky, enkä tiiä miksi.

enkös mä sanonut teille tässä jossain vaiheessa että alan lenkkeilemään? joo ei tuu mitään. tulin toisiin aatoksiin monista syistä. ekaks, 2 kilometrin säteellä kaikki tiet on joko autoteitä tai tosi huonossa kunnossa oleva asfaltia, eli ei rullaluistimia (juosta/hölkätä en voi). toiseksi aikaset aamut ei o mun juttu. Ja kolmanneksi, Mitä vitun väliä. mitä väliä mitä muut ihmiset miettii mun kropasta? mitä väliä jossen kehtaa riparilla mennä uimaan? mitä väliä, jos oon aina se lihavin? haistakoot paska, jossen tälläsenä kelpaa.
eli toisin sanoen, se meni siinä. sanokaa vaan luovuttajaksi, mut ei se oo sitä.
 nojaa. mämeen nyt nukkumaan, jos vaik saisin unta ennen neljää? ei taida onnistua.
-Alice-

5 kommenttia:

  1. SANNA!!!!!!!!!!!!! Eksä ymmärrä. Sillä on väliä jos et kehtaa mennä uimaan! Se on hyvä ettet ajattele mitä muut miettii susta, mut sun täytyy olla sujut ittes kanssa! Jos sua ei kerta kiinnosta mitä muut ajattelee sun pitäis kehdata mennä riparilla uimaan! Jos et kehtaa ni sillon sä välität! ÄLÄ VÄLITÄ!!! Muiden mielipiteillä ei oo väliä! Ihmiset osaa olla julmia mut jos ne alkaa haukkumaan ulkonäön perusteella se on idioottimaista ja sellast ei kannata kuunnella.. sä KEHTAAT, koska sä et ees ole LÄSKI! Kehtaatki väittää vielä vastaan koska se on MUN mielipide! Kaikki pitää itseään läskinä! Ota nää kohteliaisuuksina ja ota niistä ittees ja paranna itsetuntoos niillä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ÄLÄ RAGEE!!! :D mä YRITÄN olla ajattelematta mitä muut musta ajattelee, mut niinkun varmaan hyvin itsetiiät, se on vaikeeta. mut mä YRITÄN! yritän parhaani, ja oon parantanukkin tätä paljon. en silti kyllä oo menossa uimaan siellä ihan heti, syistä sun muista. Jään Pullean kanssa sateenvarjonkanssa piilottelemaan auringolta! :D sillä ei ole väliä mitä musta ajtellaan, mutta ei silti oo kivaa jos kaupungillakin huudellaan.. ei sillä oo väliä, mutta silti se sattuu. :/

      Poista

Kommenttisi piristäisi hirveästi! <3