Well my name's not Alice but I know how she felt
When her world started turning into something else

cuties

"some of the most beautiful things are unexpected (kind of like you)"

keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

muminoita päässäni.


I'm not surprised, not everything lasts
I've broken my heart so many times I stopped keeping track
Talk myself in, I talk myself out
I get all worked up then I let myself down

I tried so very hard not to loose it
I came up with a million excuses
I thought, I thought of every possibility
And I know some day that it’ll all turn out
You'll make me work so we can work to work it out
And I promise you kid that I give so much more than I get
I just haven't met you yet

I might have to wait, I’ll never give up
I guess it's half timin and the other half's luck
Wherever you are, whenever it's right
You'll come outta nowhere and into my life

And I know that we can be so amazin
And baby your love is gonna change me
And now I can see every possibility

Somehow I know that it’ll all turn out
You'll make me work so we can work to work it out
And promise you kid I'll give so much more than I get
I just haven't met you yet
They say all’s fair in love and war
But I won’t need to fight it
We'll get it right and we'll be united
And I know that we can be so amazin
And bein in your life is gonna change me
And now I can see every single possibility

And someday I know it'll all turn out
And I'll work to work it out
Promise you kid I’ll give more than I get
Oh you know it'll all turn out
And you'll make me work so we can work to work it out
And promise you kid to give so much more than I get yeah
I just haven't met you yet

I just haven't met you yet
Oh promise you kid to give so much more than I get
I said love love love love love love love
I just haven't met you yet


mul on hirvee poikaystävä kuume!! oikeesti tosi outoo! tää on eka kerta mun elmäni aikana, mut kaverit sanoo et niil on sitä usein/koko ajan. mä haluun tän tunteen vaan pois :( monel mun kaveril on joku, jonka kanssa ne seurustelee, niillä on peliä, tai kenestä ne tykkää, ja musta tuntuu vähän ulkopuoliselle ku mulla ei oo ketään. tai oikeestaan oon päättääny et niin on parempi :D hehe :D kyl tää täst viel lähtee!

asiasta kukkaruukkuun.
 tänään uskonnon kokeessa koin uskomattomia naurukohtauksia :D eka kysymys minkä näin oli "mikä on jesuiitti?" taijoku ja mä olin vaa et HOW TO FUCK SHOULD I KNOW!!!? :D kyl mä ehkä läpi siitä pääsen, sillä mulla on maailman parhaat luokka kaverit!! <3 :D ja luin välitunnilla pulleen vihosta! :D

huomenna meillä on liikunnassa ilmeisesti kuntotesti, ja pelkään mitä siitä tulee, kun mun kunto on pudonnut huomattavasti! pitää alkaa liikkumaan enemmän! vaikka uskon kyllä, että kesän kunnolla tultua saan taas laihduttua, ja liikuttua! lihominen ei oo kivaa :( oon päättäny pudottaa painoo ainaki 8 kiloo ennen ku on 2.7!!! mieluiten 10kiloo! oon tehny vaik kui kauan 20 vatsalihasta iltasin,mut nyt oon siirtyny 60 + että pyöräilen kouluun, ja välillä rullaluistelen! heräsin tässä yhteiseen todellisuuteen, ja tajusin rippihameen tekemisen olevan vaikeaa, jos kerran aijon laihtua D: apua!
mut tänään vielä rullaluistelemaan <3 !
koulusta puheen ollen!
eräs luokkatoverini sai minut miettimään tälläista asiaa
mitä jos en koskaa pääse pois Suomesta?
taisiis, mitä jos en koskaan pääse lontooseen opiskelemaan tai töihin? tai entä jos en ylipäätään pääse suomen ulkopuolelle muutakuin lomailemaan pieniksi ajoiksi?
olen aina halunnut päästä pois täältä. paikkaan jossa minua ei tunneta, ja siksi en ole ankkuroitunut keheenkäään/mihinkään täällä kotimaassani. olenhan aina positiivisena ihmisenä ajatellu saavani sen mistä olen aina unelmoinut. nyt kuitenkin, kaverini aukaistessa silmäni, eihän mulla oo mitään mahdollisuuksi päästä täältä pois!! ainakin 90% ihmisistä haluaisi lähteä ulkomaille aikuisemmassa iässä mutta vain alle 10% heistä oikeasti siihen kykenee, enkä itse enää usko kuuluvani tuohon joukkoon. toivon kuitenkin. tahtoisin kovasti vaatesuunnittelijaksi, vaikka tiedän ettei sillä elätetä itseään, tai perhettään. ja tiedän myös, ettei kyseisen ammatin harjoittamiseen tarvita kallista matkaa ja asumista Lontoossa, mutta suomi on suomi, eikä se muuksi muutu. täältä ei kovin moni ole kuuluisa maailmalla, ja se on juuri sitä mitä haluaisin. kuitenkin olen alkanut harkita 'varasuunnitelmaa'. olen harkinnut hyvi vakavissani Opettajan uraa jo monta vuotta. Kuvaamataidon opettajana olisi ihan mahtavaa, mutta nyt olen ilahtunut myös toisesta ajatuksesta! Ilmaisutaidon opettajana olisi MAHTAVAA! ja hyvin sopiva minunlaiselleni ihmiselle.
kyselin vähän ihmisiltä, ja he sanoivat yleensä Äidinkielen opettajien olevan myös ilmaisutaidon opettajia, mutta muutamat sanoivat kuvaamataidon/ilmaisutaidon opetuksen olevan mahdollista. harkitsen sitä. mutta silloin opiskelu suunnitelmani menisivät ihan uusiksi! agh! enkä niistäkään ole enää niin varma. Taide vai Ilmaisu? Opettaja vai Muoti? Muoti vai Ilmaisu? en pysty päättämään noista kahdesta sitten millään..


ja ainiin!! oon miettiny!
 sanotaan, ettei saa hengailla ihmisten kanssa ketkä satuttaa sua, mut sittaas sanotaan, että niitä ketä eniten rakastaa, ne eniten satuttaa. ja sanotaan myös, ettei koskaan saa päästää irti niistä keitä ei voi olla päivääkään ajattelematta. mitä jos on olemassa henkilö, jota sä rakastat. joku joka on sulle yks maailman tärkeimmistä, mutta hän satuttaa sua niin ettet itse pysy jaloillasi.mitä pitäisi tehdä, kun on joku jota ilman ei voi elää, mutta joka satuttaa niin että tuntuu kuin kuolisi? mitä tehdä kun ei voi päästää irti vaikka niin olisi parempi?
aika hankalaa.. :/


-alice-

ps. seurailkaa http://oh-write-your-own-story.tumblr.com/  mutta ei kannata vaivautua jossei tykkää 1Dstä :D

6 kommenttia:

 1. Kuule, ei se aina ole niin upeeta, jos on joku seurustelua kaveri eikä varsinkaan, jos on joku josta tykkää. Koska asiat menee vähän perseelleen aina. Tiedätkös. JA VARSINKIN JOS SUN ÄITI KÄSITTÄÄ KAIKEN VÄÄRIN. HERRAN JESTAS. Arvaa vaan, mitä meidän äiti luulee. x--D

  Ja ymmärrän kyllä tunteen, nyt kun rakkaista henkilöistä puhutaan. Loppujen lopuksi säkin alat satuttamaan, ensin et tajua satuttavasi ja sitten.. joo, ei puhuta siitä. Chemppiä ja positiivisuutta tässä elämässä tarvitaan. *tykkii suunsa ennen kuin selittää sekavia*

  Ps. Roomassa ei koskaan ollut kuningasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ROOMASSA ON KUNINGAS!! :D

   joo mut haluisin silti jonku kenen kainaloon vaan käpertyä, jonku ketä sanoo et oon hyvä sellasena ku oon, ja jonku joka on vaan lähellä. see olis unelma :)

   ja kuule rakas, kukaan ei pysty olee satuttamatta, ja sen ymmärrän. mä ite satutan monia monia ihmisiä, jopa tietoisesti, vaikkakin vahingossa. mä ymmärrän että ne satuttaa ketkä on lähimpinä. siin on vaan se, et olisko kaikki paremmin, jos ei päästä niitä lähelle?

   Poista
  2. Naw, se olisi kyllä kivaa. Tosin, mä varmasti olisin se jonka kainaloon käperryttäisi. o_o'

   Pyyhi vika lause kokonaan pois. Ei todellakaan olisi. Mä koin sen itse parin viimeisen päivänä aikana. Aiheutin paljon mielipahaa itselleni ja toiselle henkilölle. Se ei ole koskaan paras vaihtoehto ja mä opin sen koko muksen kautta. Ja tietoisesti minäkin satutin, vaikka käytännössä siis ihan vahingossa.

   Mutta kaikkiin hyviin suhteisiin kuuluu se, että vähän riidellään ja sitten sovitaan. 8--)

   T: Pullea joka ei jaksanut enää kirjautau sisään kun jostain kumman syystä kirjautettiin ulos. o_o'

   Poista
  3. aina on joku ketä sattuu :( tosi masentavaa

   Poista
 2. Oishan se todella mukavaa. Aw. Lämmittää ajatuskin. Mutta tosin mun kainaloon varmaan käperryttäisiin. o_o

  Nyt pyyhit vikan lauseen kokonaan pois. Ei missään nimessä ole parempi. Opin sen itse kokemalla kantapään kautta pari päivää sitten. Aiheutin paljon mielipahaa itselleni ja toiselle osapuolelle. Syrjäytyminen tai hylkääminen ei koskaan ole hyvä vaihtoehto. Ja minäkin tietoisesti satutin, mutta käytännössä vahingossa.

  Ps. Roomassa oli keisari.

  VastaaPoista

Kommenttisi piristäisi hirveästi! <3