Well my name's not Alice but I know how she felt
When her world started turning into something else

cuties

"some of the most beautiful things are unexpected (kind of like you)"

keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Kysymyksiisi on vastattu! :D

1.  öööö..... 3 sanaa ittestäni, positiivinen, Rämäpää/lapsellinen ja suora :D    3 sanaa mun kavereista, ihana, kaunis ja öö-- lumimyrsky.
2. öö, olen kyllä tosi Herkkä. mä oon vaan niin, elämä on helpompaa jos sitä ei ota turhan vakavasti-tyyppinen ihminen et se ei niin näy :D
3. hmm.. tää on mielenkiintoinen kysymys, sillä Lyhty juuri kysyi lauantaina, millainen olisin jos olisin poika :D hehheh, oikein herkullinen aihe. olisin itseasiassa mieluusti poika :)
oon aika varma et olisin homo, mulla olis blondit hiukset (jotka voisin värjätä ehkä punaseksi) ja vihreet silmät :) olisin aika tyttömäinen ja sillee. olisin sellane tosi sulonen jokasen tytön unelma homo kaveri 8) pukeutuisin pillifakkuihin ja lappu shortseihin. käyttäisin kauluspaitoja ja pikee piatoja. hatut olis mun elämä, ja mulla olis silmä lasit :) joomoioonihannormaali.com :D4. mm, Panic! At the discoa, Kelly Clarksonia, Permanenttia,Taylor swiftiä, The Wantedia, paramorea, Nickelbackiä, Jay Seanii, Katy Perryy, Olly mursii ja nyt oon alkanu kuuntelee Jonas Brotherii (älkää naurako :D) ihan laidasta laitaan siis mennään :D + vielä se ihana 1D <3 ;)
5. Täällä Länsi-suomessa piskuisessa merenranta kaupungissa nimeltä Rauma ja Laitilassa aina välillä! :)
6. entiiä! :D onk niit oikeesti kiva kattoo? selitän vaan jtn ihan turhaa ja sillee :D en yleensä keksi mitään kerrottavaa, ja siksi niittä tulee sen verran kuin niitä tulee :D

kiitos vielä kerran kysymyksistä! näihin oli kiva vastailla! :)


-Alice-

2 kommenttia:

Kommenttisi piristäisi hirveästi! <3